Ronaldo (Foto: MAGI HAROUN/EPA)
Ronaldo (Foto: MAGI HAROUN/EPA)

- Jeg blir i United

Cristiano Ronaldo skal endelig ha bestemt seg.

Etter uker med overgangsrykter og spekulasjoner, ser det nå ut til at farsen omkring Cristiano Ronaldos fotballfremtid er over.

Ifølge den portugisiske avisen Publico skal Manchester United-spilleren ha gitt et eksklusivt intervju der han avslører at han blir på Old Trafford.

Intervjuet er ventet å bli publisert torsdag morgen.

- Jeg blir værende hos Manchester United minst én sesong til, sier Ronaldo til avisen ifølge Sky Sports.

- Det beste for begge
Ronaldo skal også ha benyttet anledningen til å rose United-manager Sir Alex Ferguson, som reiste til Portugal etter sommerens fotball-EM for å snakke ut med sin unge stjerne.

- Sir Alex Ferguson hørte mine argumenter, og jeg hørte hans. Faktisk ble det bestemt der at det beste for begge parter ville være at jeg ble værende, sier Ronaldo.

Og poengterer:

- Før noen skriver at jeg fortsetter mot min vilje, vil jeg bare si: Enhver som sier eller skriver dette lyver.

- Jeg skal spille for Manchester med hele mitt hjerte og sjel, og kommer til å kjempe og ære United-trøyen med den samme forpliktelsen som alltid, understreker Ronaldo.

- Min skyld
United-esset har tidvis vært under hard skyts fra både United-fans og fotballeksperter for sitt åpenbare ønske om å spille for Real Madrid.

Nå påtar Ronaldo seg skylden for overgangssirkuset.

- Jeg er ansvarlig for alt sammen. Det var jeg som gikk ut og uttrykte et ønske om å reise til Real Madrid. Jeg endte opp med å, ufrivillig, være skyld i det dårlige forholdet mellom de to klubbene.

En mulig fremtid på Santiago Bernabeau utelukkes imidlertid fortsatt ikke.

- Jeg visste at Real Madrid var interesserte i meg og hadde lagt inn et stort bud. Jeg håpet at Manchester (United) skulle akseptere det. Å si noe annet vil være å lure både meg selv og andre, understreker Ronaldo.