Erik Huseklepp, Roald Bruun Hanssen (Foto: SCANPIX)
Erik Huseklepp, Roald Bruun Hanssen (Foto: SCANPIX)

- Har for lite ressurser

Roald Bruun-Hanssen mener Brann er for dårlig rustet til snarlige spillerkjøp.

BERGEN (TV 2 Sporten): Roald Bruun-Hanssen og Harald Aabrekk har ledet Branns til nå mislykkede spissjakt. Sportssjefen hevder at de er for alene.

- Vi har ikke et godt nok utbygget system til å være forberedt på disse situasjonene. Et slikt system krever mye ressurser. At nettverket må bygges ut enda bedre ut hvis du skal ha kontroll og oversikt, er det ingen tvil om, sier Bruun-Hanssen til TV 2 Sporten.

Nei, nei, nei
For Brann har i løpet av kort tid fått nei fra Odion Ighalo og avslått sine bud på Morten Moldskred.

Sportssjefen innrømmer at klokka tikker vel raskt.

- Vi har døgnåpent på Brann Stadion for tiden. Vi leter og jobber og prater med folk, sier Bruun-Hanssen.

Slår bergenserne ut Ventspils neste uke, venter Olympique Marseille. Påmeldingsfristen til Mesterligaens siste kvalifiseringsrunde er 7. august.

- Hvis du skal få noen spilleklar, har du det travelt. Men markedet er vanskelig. Jeg forstår at klubber tviholder på sine egne, sier Mons Ivar Mjelde til TV 2 Sporten.

- Se til London
Bruun-Hanssen har Premier League-klubben Arsenal som rollemodell når det kommer til overvåkning av spillermarkedet.

Se hele intervjuet med Bruun-Hanssen her (saken fortsetter under):

255672

- Arsenal har sikkert et titall personer til å rutte med i en slik sammenheng og har gjort denne kartleggingen for lenge siden. Da kan de benytte informasjonen når slike situasjoner oppstår. Det har ikke Brann og resten av klubbene i norsk Tippeliga. Fremtiden går mot et større nettverk når man ser hvor sterkt kjøret er i disse vinduene, sier Bruun-Hanssen, som avviser at bergenserne hvilte på laubærne etter gullsesongen.

- Vi ansatte en speider (Aabrekk) som kun jobber med dette. Men for Harald Aaabrekk har vel døgnet også kun 24 timer. Arsenal skal ha sett Håvard Nordtveit i 40 kamper før han ble kjøpt, sier Bruun-Hanssen.