Fredrik Stoor  (Foto: Stangeland, Robin/SCANPIX)
Fredrik Stoor (Foto: Stangeland, Robin/SCANPIX)

Stoor skrev under for Fulham

Fredrik Stoor har omsider signert for Fulham.

Rosenborg og Fulham har lenge vært enige om overgangssummen for Stoor. Men først onsdag satte den svenske høyrebacken navnetrekket sitt på kontrakten med Fulham.

Stoor har signert på en kontrakt som strekker seg ut 2012-sesongen.

Fornøyd Hodgson
- Jeg er strålende fornøyd med at Stoor ble offisielt klar for oss i dag. Han er en spiller jeg har fulgt i lang tid gjennom mine kontakter på det svenske landslaget. Jeg har sett ham nøye i kamper for sitt klubblaget og vi har gjort en solid bakgrunnsjekk av ham, forteller Fulhams manager Roy Hodgson til klubben egen hjemmeside.

I Fulham blir Stoor lagkamerat med Erik Nevland og Brede Hangeland. Han debuterte for Rosenborg 9. april 2007 og fikk med seg totalt 30 Tippeligakamper og fire oppgjør i Mesterligaen for trønderne.

- Jeg fikk muligheten til å se ham i aksjon for Sverige i EM og vi bestemte oss for at Stoor var den spilleren vi ønsket på høyrebacken, sier Hodgson.

- Vil komme langt
24-åringen forlenget sin kontrakt med RBK for bare to måneder siden. Sportsdirektør Erik Hoftun ville likevel ikke hindre Stoor i å prøve lykken i Premier League.

- Rosenborg vil takke Fredrik for den tida han har vært her. Jeg har lært å kjenne Fredrik som en flink og flott type, som har lyst til å komme langt, sier Hoftun.