Sead Ramovic  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Sead Ramovic (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

- Spurs vil ha Tromsø-spiller

Tottenhams manager Juande Ramos skal ha Tromsøs keeper Sead Ramovic på ønskelisten.

Ramos har solgt den engelske landslagskeeperen Paul Robinson til Blackburn og er på jakt etter en erstatter mellom stengene.

Ifølge den engelske tabloiden The Sun er Tromsøs tysk-bosniske keeper Sead Ramovic en av spillerne Ramos vurderer.

- Ikke hørt fra Spurs
- Det er nytt for oss. Vi har ikke hørt noe for Tottenham, og dette er helt sikkert bare sedvanlige spekulasjoner, konstaterer Tromsøs administrerende direktør, Tom Bendiksen, overfor TV 2 Sporten.

Svenske Johan Wiland var også lenge aktuell, men han ble tidligere denne uken solgt til Ståle Solbakkens FC København for 10 millioner kroner. Wiland knytter seg til den danske storklubben fra og med neste sesong.

Brasilianske Heurelho Gomes er den eneste keeperen i Tottenhams A-lagsstall, og klubben må ut på overgangsmarkedet for å sikre seg «backup» til det antatte førstevalget mellom stengene.

Flere klubber interessert
Ramovic skal imidlertid ifølge Nettavisen også være ønsket av Fulham i Premier League, rumenske Dinamo Bucuresti og den tyske Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen.

- Jeg vil ikke si noe om andre klubber enn Tromsø på nåværende tidspunkt, men det er klart det alltid er kjekt med interesse, sa en ordknapp Ramovic om interessen fra utlandet tidligere i sommer.

Takket nei
Keeperen har takket nei til å forlenge kontrakten med Tromsø, og kan forlate klubben som Bosman-spiller ved sesongslutt.

- Det handler ikke bare om penger, sa Ramovic til TV 2 Sporten.

Hør hva sisteskansen sa om fremtiden her:

242245