HOLDER KOKEN: Ryan Giggs.  (Foto: ALEXANDER JOE/AFP)
HOLDER KOKEN: Ryan Giggs. (Foto: ALEXANDER JOE/AFP)

Giggs raser mot pengegaloppen

Ryan Giggs mener enkelte stjernespillere er mer opptatt av å tjene penger enn å spille fotball.

Veteranen Giggs nevner ikke navn, men lar det skinne gjennom at han sikter til Cristiano Ronaldo like før portugiseren vender tilbake til Old Trafford etter tre ukers ferie.

Ronaldo har i flere måneder flørtet med Real Madrid, og en overgang til den spanske storklubben kan gjøre driblefanten til en av verdens best betalte fotballspillere.

- Vil tjene mest mulig
- Mange spillere ønsker å tjene mest mulig penger, og kan bytte lag for ti tusen kroner ekstra, slår Giggs fast i et intervju med magasinet GQ.

- Men hvor stor forskjell betyr det for deres liv? Utenlandske spillere vil alltid ha hjemmet sitt en annen plass, så de vil alltid ønske seg tilbake, fortsetter Giggs.

Giggs har hatt flere lukrative tilbud fra klubber i Italia og Spania i løpet av sine drøye 18 sesonger på toppnivå for Manchester United.

Klubbskifte aldri aktuelt
Men for waliseren var et klubbskifte uaktuelt.

- For spillere som meg, Gary Neville og Paul Scholes, vil Manchester alltid være vårt hjem, slår han fast.

34-åringen mener grådige agenter og rådgivere må ta mye av skylden for pengegaloppen som herjer i fotball-Europa.

- Agenter og rådgivere tjener store penger på overgangsavtaler. Men de bryr seg ikke om hvor spilleren har sitt hjerte, slår Giggs fast.

- Angrer ingenting
Giggs angrer ikke på at han tidligere i karrieren takket nei til storklubber som AC Milan og Inter.

- Kanskje en dag vil jeg angre på dette, men for øyeblikket er jeg bare glad jeg ble værende i Manchester United, mener Giggs.