Robbie Keane  (Foto: JEREMY LAZARUS/EPA)
Robbie Keane (Foto: JEREMY LAZARUS/EPA)

- Tvangssalg

Totteham raser etter Keane-salg

Robbie Keane signerte mandag en fireårskontrakt med Liverpool, det melder Liverpool på sine hjemmesider.

- Tvangssalg
Tottenham-sjef David Levy har ikke vært fornøyd med Liverpool i overgangsdramaet.

- Jeg ble utrolig skuffet når jeg først hørte, at ikke bare hadde Liverpool jobbet bak scenen for å hente Robbie til Anfield, men Robbie selv ville dra og han leverte en forespørsel om å bli transferlistet, sier Levy til Tottenhams offisielle hjemmeside.

- Jeg ser ikke på dette som en overgangsavtale - det er noe som skjer mellom to klubber når de begge er eninge om handelen - dette er et tvangssalg, og for det har vi blitt enig om en sum på 195 millioner i kompensasjon, pluss potensielt 13 millioner tilleggskompensasjon, sier han.

Liverpool-fan
Keane, som skal ha vært Liverpool-fan siden han var liten guttunge, kan få sin debut for Liverpool allerede i onsdagens treningskamp mot Villarreal i Spania.

Han blir Rafa Benitez' femte kjøp denne sesongen. Tidligere har David N'Gog, Diego Cavalieri, Philipp Degen og Andre Dossena skrevet under for klubben.

Liverpool skal også være interessert i å sikre seg Aston Villas kaptein Gareth Barry, men Villa-manager Martin O'Neill har nylig hevdet at Liverpool ikke har vært i kontakt med Villa på over en uke.