André Bergdølmo og Fredrik Winsnes  (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)
André Bergdølmo og Fredrik Winsnes (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)

Frisparkkongen av Drammen

Fredrik Winsnes med frisparkdobbel mot Molde.

Strømsgodset - Molde 4-0 (slutt)

MARIENLYST/BERGEN (TV 2 Sporten): Fredrik Winsnes ble den store helten da Strømsgodset slo Molde 4-0 på hjemmebane. Midtbanespilleren viste frem frisparksfoten fra 20 meter ved to anledninger, det resulterte i to scoringer.

Frispark-kopi
- Det tilhører vel sjeldenhetene at jeg scorer to mål i en og samme kamp. Det var morsomt

Etter en målløs førsteomgang ga Winsnes Strømsgodset en drømmestart på andre omgang da han skrudde et frispark over muren og opp i krysset til høyre for Molde-keeper Jan Kjell Larsen.

Tretti minutter senere fikk Strømsgodset tildelt frispark i nesten identisk posisjon. Jan Kjell Larsen virket å ha tatt lærdom av det første målet og foretok justringer på muren og sin egen posisjon mellom stengene. Winsnes svarte med å skru frisparket i motsatt hjørne enn sist, via stolpen og inn.

- Bare å få den over muren
- Det var fra omtrent samme hold. Så lenge keeperen stiller seg i det ene hjørnet er det nesten bare å få den over muren. Det gikk to ganger i dag og det var deilig, sier en glad tomålsscorer.

Han er lettet over at Strømsgodset er tilbake i vinnersporet etter en svak periode etter sommerpausen.

- Vi lyktes med det meste i dag. Det har med den jobben vi har gjort gjennom uken og med gode ferdigheter å gjøre, sier Winsnes.