Ighalo  (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Ighalo (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

- Jeg vil spille i en større liga

Odion Ighalo avslørte hva hjertet hans egentlig begjærer etter kampen mot Bodø/Glimt.

Bodø/Glimt - Lyn 2-1:

ASPMYRA/BERGEN (TV 2 Sporten): Storscorer Thorstein Helstad er solgt, men det er langt fra sikkert om Odion Ighalo blir hans erstatter i Brann-angrepet.

Nigerianeren ga bergenserne et muntlig ja på fredag. Samtidig bekreftet Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen at spilleren ankommer Bergen mandag og at partene er enige om en overgangssum.

- Vil spille utenfor Norge
Ighalo selv var før helgen mer enn klar for å signere, men etter tapet for Bodø/Glimt er 19-åringen fullstendig forvirret.

- Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg må prate med agenten min etter kampen. Jeg ville spille ferdig kampen uten å bli distrahert. Dette var nok min siste kamp for Lyn, sier Ighalo til TV 2 Sporten.

Med kampen unnagjort, avslører nigerianeren at han er alt annet enn fast fisk for Brann.

- Er det rett at Udinese har kontaktet agenten din?

- Ja. Jeg skal kanskje til en medisinsk test (i Bergen), men Udinese har kontaktet agenten min. Kanskje drar jeg til Italia. Kanskje til Bergen. Jeg vet ikke.

- Hva sier hjertet ditt?

- Hjertet mitt sier at jeg vil spille i en liga utenfor den norske, fordi jeg har erfaring nå og vil se etter større utfordringer. Jeg må se hva som kommer ut av forhandlingene, men forhåpentligvis drar jeg.

- Hva sier du til folket i Bergen hvis du nå ikke kommer?

- Jeg elsker Brann. De vil at jeg skal spille der. Men jeg må si unnskyld hvis jeg ikke kommer. Jeg trenger en annen utfordring. Derfor vil jeg spille utenfor den norske ligaen. En dag spiller jeg kanskje for dem (Brann), men ikke nå, sier Ighalo til TV 2 Sporten.

Se Ighalos mål mot Bodø/Glimt her (saken fortsetter under):

254862

- Vanntett avtale
Uttalelsene til tross: Branns sportssjef Bruun-Hanssen står hardt på at Ighalo ankommer Bergen mandag.

- Vi forholder oss til den vanntette avtalen med Lyn og den vanntette avtalen med Ighalo og hans agent (Atta Aneke, red. anm.). Vi skal møte Ighalo i morgen - og forventer at han blir Brann-spiller, sier Roald Bruun-Hanssen til TV 2 Sporten.

Studer Ighalos innsats mot Bodø/Glimt her:

254956

Hva mener du om alt Ighalo-rotet? Diskutér overgangen her!