mutu
mutu

Gir ikke opp Mutu

Roma forventes å legge inn et nytt bud.

Etter salget av Amantino Mancini til Serie A rival Inter, er Roma desperate etter å forsterke laget offensivt. Deres første offisielle bud på Fioretina-angriper Adrian Mutu ble onsdag avslått, men serietoeren fra forrige sesong nekter å gi opp.

Corriere dello Sport tror nøkkelen til å få rumeneren er å overbevise Viola-trener Cesare Prandelli, som personlig skal ha lagt inn veto mot overgangen.

Prandelli, med en kort fortid i Roma, ser Mutu som en uerstattelig del av laget som snart skal ut i Mesterliga-kvalifisering.

Ikke gitt opp
Direktør i Roma, Bruno Conti, avslører at Roma på langt nær har gitt opp.

- Vi har hatt intense forhandlinger vedrørende Mutu, og vil fortsette med våre fremstøt inntil overgangsvinduet stenger, sier Conti til Corriere dello Sport.

Må høyne budet
Det opprinnelige budet til Roma skal være på rundt 160 millioner kroner, og mye tydet på at budet ville bli akseptert.

Pantaleo Corvino, sportsdirektør i Fiorentina, hevdet han var innstilt på å la spilleren gå, mens rumeneren selv nektet å kommentere saken.

Men på Firenze-klubbens offisielle hjemmesider ble budet avvist gjennom en presseerklæring.

- Presidenten i AFC Fiorentina, Andrea Della Valle informerer om at Adrian Mutu er, og vil bli en Fiorentina-spiller, til tross for budet fra AS Roma, står det på klubbens hjemmesider.

Så gjenstår det å se om Firenze-klubben har det samme standpunktet om de skulle få et høyere bud.