Oscar Pereiro Sio  (Foto: NICOLAS BOUVY/EPA)
Oscar Pereiro Sio (Foto: NICOLAS BOUVY/EPA)

- Trodde jeg skulle dø

Oscar Pereiro Sio slapp heldigvis med skrekken.

Se Tour de France direkte i TV 2 Sportens livesenter

Det har vært noen dramatisk fall under årets Tour de France. På den 16. etappen tirsdag så det meget dramatisk ut da Barloworlds John-Lee Augustyn hadde englevakt i det han føk ut av veibanen på vei ned fra Col de la Bonette.

På den 15. etappen var det tidligere Tour-vinner Oscar Pereiro Sio som var utsatt for et hårreisende fall på vei ned fra Col Agnel. Spanjolen falt, skled under sikkerhetsbarrièren og lande på veien flere meter nedenfor.

- Jeg hadde større fart enn de andre. Jeg tror Cunego var litt redd. Han gjorde gjorde plutselig en brå bevegelse som gjorde at jeg måtte vike unna, sier Pereiro Sio til cyclingnews.com.

- Jeg nådde sikkerhetsbarrièren og så den enorme fallet. Det neste jeg husker var at jeg lå på bakken. Når jeg falt trodde jeg at jeg skulle dø, sier Pereiro Sio om den dramatiske velten.

Mirakuløst nok slapp han unna med et brudd i overarmsbeinet i sin venstre hånd.

Les Kurt Asle Arvesens Tour-blogg her

Men Pereiro Sio var ikke den eneste som trodde at fallet skulle få verst tenkelige utgang.

- Jeg trodde han var død, sa Jens Voigt, som er Kurt Asle Arvesens lagkamerat i CSC.

Pereiro Sio var tatt ut på det spanske OL-laget, og hadde planer om å kjøre Spania Rundt men begge deler ryker nå for Caisse d'Epargne-rytteren som må belage seg på to måneder uten konkurranse.

TdF på tv2sporten.no: Touren direkte | Tourmanager | Sendeskjema | Etappene