Odion Ighalo  (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Odion Ighalo (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

Lyn avslo Ighalo-bud

Brann skal ha budt 15 millioner for spissjuvelen.

Lyn-styret avslo i natt et bud fra Brann på 15 millioner kroner for spissjuvelen Igahlo.

Den kriserammede Oslo-klubben trenger kapital for å bøte på blodrøde tall, men det generøse tilbudet fra Bergen ble avslått.

- Jeg har ingen kommentar til størrelsen på budet. Men jeg kan bekrefte at vi har lagt inn et konkret bud, og at dette er blitt avslått, sier Branns sportslige leder Roald Bruun-Hanssen til TV 2 Sporten.

Etter det TV 2 Sporten kjenner til var budet på 12 millioner, med en ekstra million for hver tiende, tjuende, og trettiende kamp. Lyn skal også ha blitt tilbudt videresalgsavtale på 20 prosent.

Se intervju med Roald Bruun-Hanssen i videovinduet over!

Hardballemisjon
Branns økonomiske støttespillere Hardball har akkurat gjennomført en emisjon med tanke på å styrke rødtrøyenes offensive slagkraft før høstens mesterligakvalifisering. Og Brann ser på Igahlo som det perfekte investeringsobjektet.

- Dette er en spiller med internasjonalt snitt og framtid. Han er uferdig, men har egenskaper som gjør at han kan avgjøre kamper helt på egenhånd, mener Bruun-Hansen.

Avsluttet
TV 2 vet at Brann ga Lyn en kort frist på det høye budet i norsk sammenheng. Og at det foreløpig er helt uaktuelt å gå høyere.

Ingen i Lyn ønsker å kommentere saken, men TV 2 vet at hele styret var samlet i går kveld for å diskutere saken. Det er uklart hvorfor klubben sa nei til den sårt trengte friske kapitalen.

Klubben jobber på spreng for å skaffe seg nye investorer, og TV 2 har tidligere meldt at flere i klubben har ønsket å vente med spillersalg til Atle Brynestad er ute av klubben.

Les også: Gir ikke én krone til

Ighalo klar til å dra
Ighalo selv er klar til å redde Lyn ut av krisen.

- Klubben trenger penger. Får de godt betalt for meg, må jeg flytte, sa Ighalo til TV 2 Sporten tidligere i uken.

- Hvis de vil selge meg, er jeg klar til å dra. Drømmen min er å spille for et stort lag og tjene godt. Hvis tiden er inne, er jeg klar til å flytte, kunne Ighalo fortelle.

Se intervjuet med Ighalo i videovinduet nedenfor.

253194