Ferguson and Benitez (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Ferguson and Benitez (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Benitez og Ferguson totalslaktes

Tottenhams styreformann høvler over Rafael Benitez og Alex Ferguson.

En måned før Premier League-start er fotballgigantene allerede langt nede i skyttergravene.

Fredag morgen gikk Manchester United-manager Alex Ferguson ut og nærmest garanterte at Tottenham-spiss Dimitar Berbatov ville skifte beite innen kort tid.

- Vi har kommet med en bud på Berbatov og vi har gode forhåpninger om at en avtale vil gå gjennom, sa Ferguson til Sky Sports.

Verste oppførsel noensinne
Det får Tottenhams styreformann Daniel Levy til å tenne på samtlige plugger.

I en pressemelding på klubbens hjemmesider slakter Levy United-sjefens fremgangsmåte.

«Dagens offentlige uttalelse fra Manchester Uniteds manager, hvor han annonserer at han har lagt inn bud på Dimitar og er sikker på at en avtale vil bli gjort, er et klart eksempel på ren arroganse og innblanding med en av våre spillere. Det er også mest sannsynlig en av de verste fornærmelsene fra en manager i Premier League til dags dato og helt utrolig hyklersk med tanke på hva han selv har sagt i forbindelse med Cristiano Ronaldo og Real Madrid», skriver en fly forbannet Levy i pressemeldingen.

Dimitar Berbatov (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Dimitar Berbatov (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Og fortsetter:

«Dette kommer på toppen etter en serie hendelser, datert tilbake til forrige sommer, som har vist at Manchester United bryter Premier League-reglene. Som et resultat har vi i dag sendt en formell klage til Premier League om oppførselen til Manchester United. Rafa Benitez hadde en lignende uttalelse tidligere i uken og vi har klaget Liverpool inn også», skriver Levy.

- Brudd på ligaens regler
Styreformannen nøyer seg ikke med det.

«Oppførselen til begge klubber er skandaløs. Vi har fortalt begge klubber at vi ikke er interessert i å selge noen av spillerne (Berbatov og Robbie Keane, red.anm.) og at de skal holde seg unna å jakte dem. Begge klubber valgte på arrogant vis å ignorere dette. Derfor har vi nå beviser på at begge klubber systematisk har arbeidet med å få spillerne bort fra oss, og dermed forbrutt seg på Premier Leagues regler», skriver Levy.