Didier Drogba  (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)
Didier Drogba (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)

- Barca ønsker seg Drogba

Pep Guardiola drømmer om Didier Drogba, Fernando Torres eller David Villa.

Den spanske sportsavisen Mundo Deportivo melder at Barcelona ønsker legge en gigantisk pengesum på bordet for å sikre seg en ny goalgetter i løpet av de nærmeste dagene.

Vil vise styrke
Klubbpresident Joan Laporta og hans allierte ønsker å markere styrke etter at han forrige uke gikk seirende ut av maktkampen i styret.

Avisen skriver under tittelen «Det kommer en bombe» at Barcelona er villige til å bruke pengene fra salget av Ronaldinho og et eventuelt salg av Samuel Eto'o for å sikre seg en profilert målgarantist foran kommende sesong.

Avisen har snakket med kilder tett på Barcelona-ledelsen som hevder at Chelsea-spiss Didier Drogba er det heteste navnet, men at Fernando Torres (Liverpool) og David Villa (Valencia) også står høyt oppe på ønskelisten til barcelonatrener Pep Guardiola.

Drogba-avgjørelse innen ti dager
Drogbas agent Thierno Seydi sier til BBC at 30-åringens fremtid vil bli avgjort innen ti dager.

- Drogba har gitt seg selv 10 dager. Hvis ingenting skjer innen den tid vil han bli i Chelsea og forlenge kontrakten sin med to år, avslører agenten.

Andre aktuelle navn skal være Carlos Tevez (Manchester United), Robinho (Real Madrid) og Frederic Kanouté (Sevilla).

Klubben skal ha droppet planene om å kjøpe Arsenals Emmanuel Adebayor fordi de mener spilleren ikke er verdt prisen Arsenal forlanger.