Brian Holm  (Foto: TV 2/)
Brian Holm (Foto: TV 2/)

- Kan komme flere avsløringer

Brian Holm, Team Columbias sportsdirektør, er ikke overrasket over fredagens dopingavsløring.

Mens enkelte sier de er sjokkert over årets første dopingskandale i Tour de France, er ikke Team Columbias sportsdirektør videre overrasket - bare trist.

- Etter alt bråket i sykkelsporten de siste årene, med den ene dopingskandalen etter den andre, så ville det være for optimistisk å tro at alle rytterne skulle være rene i i årets Tour, sier Brian Holm til TV 2 Sporten. Den tidligere Telekom-rytteren, som selv har innrømmet å ha brukt EPO i karrieren, tror imidlertid vi vil bli spart for de største skandalene i årets Tour.

- Jeg tror at sykkelsporten er renere enn noensinne tidligere, men dessverre tror jeg at det fortsatt er noen som prøver å jukse, sier Bjarne Riis' tidligere hjelperytter.

- Det høres ut som en klisje å si dette, men det virker som om dopingkontrollene fungerer. Det ser vi dessverre ved at en rytter tester positivt. Jeg hadde regnet med at det skulle skje, men det er jo ikke noe å strekke armene i været for.

Brian Holm frykter at Beltrán-saken ikke blir et enkeltstående tilfelle.

- Jeg blir ikke forbauset hvis det kommer et dopingtilfelle til, men selvsagt krysser jeg fingrene for at det ikke skal skje.