De ubestikkelige
De ubestikkelige

Høydepunkt i juli

"De ubestikkelige", "Tootsie" og "Det store spranget" er blant filmene du kan se på Filmkanalen i juli.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Høydepunktene i juli består blant annet av:

Den Rosa Panteren (The Pink Panther)
Møt Peter Sellers som inspektør Clouseau i den første av de satiriske panterfilmene. Clouseau forfølger juveltyver som er ute etter prinsesse Dalas smykker, og ser ut til å lykkes. Men en vellykket Clouseau-operasjon synes å være umulig.
Sendes mandag 7. juli og torsdag 17. juli.

Footloose (Footloose)
Bygutten Ren McCormick (Kevin Bacon) flytter til en besteborgerlig by i Midtvesten, der dansing - og dermed all ungdommelig moro - er forbudt. Sammen med bestevennen Willard (Chris Penn) og prestens datter (Lori Singer) gjør Ren opprør. Filmen inneholder et skattkammer av hits, og pulserer av energi og imponerende dansescener.
Sendes tirsdag 8. juli, lørdag 12. juli og mandag 14. juli.

Oss tyver imellom (Thieves Like Us)
Tre fanger bryter seg ut av Mississippis statsfengsel i 1936, og slår seg sammen til en bande som etter hvert blir beryktet for sine spektakulære ran. På veien finner en av dem kjærligheten, og gjengen bestemmer seg for å legge opp. Men det siste ranet går ikke helt som planlagt.
Sendes tirsdag 8. juli og fredag 18. juli.

Amerika for mine føtter (Coming to America).
Prins Akeem av Zamuda kommer til USA for å oppleve litt moro, og samtidig se om han finner en kone. Med seg har han kompisen Semmi. Opplevelsene står i kø i det forjettede landet. Eddie Murphy spiller prins Akeem.
Sendes onsdag 9. juli og lørdag 12. juli.

Tootsie (Tootsie)
Michael Dorsey (Dustin Hoffman) er en arbeidsløs skuespiller som har problemer med å få seg jobb fordi han har kommet på kant med enhver produsent i New York. Når kjæresten, Sandy (Teri Garr), ikke får den rollen hun ønsker seg i en såpeopera, ser Michael sitt snitt til å gjøre noe nytt. Han kler seg ut som kvinne, og får rollen! De eneste som vet om hans "kjønnsskifte" er agenten hans George (Sydney Pollack) og samboeren, Jeff (Bill Murray). Alt går bra helt til Michael faller for sin kvinnelige motspiller Julie (Jessica Lange).
Sendes onsdag 16. juli, lørdag 19. juli og fredag 25. juli.

Sabrina (Sabrina).
Dette er en moderne versjon av Billy Wilders klassiker. En romantisk komedie om det evige trekant-forholdet. Sabrina er forelsket i David, den yngste og flotteste av to brødre. Først etter at hun hadde avsluttet sin skolegang i Paris legger han merke til henne og forelsker seg. Men David er allerede forlovet med datteren av en viktig industrimagnat, og hans bror Linus gjør sitt for å ødelegge forholdet mellom Sabrina og David.
Sendes tirsdag 15. juli, søndag 20. juli og torsdag 24. juli.

He Said, She Said (He Said, She Said)
Den høyrevridde kvinnebedåreren Dan Hanson og den stillferdige og liberale Lorie Bryer jobber i samme avis. Som erkerivaler kjemper de mot hverandre for å ta over en populær spalte som nå er blitt ledig. Kronikkene deres uttrykker så motstridende meninger at redaktøren bestemmer seg for å trykke dem side om side. Dette blir en populær spalte og det går ikke lenge før en tv-produsent tilbyr dem eget show. Hverken Dan eller Lorie vil innrømme det, men begge føler seg tiltrukket av hverandre, men er det noe grobunn for romantikk når de ikke er enige om noen verdens ting?
Sendes torsdag 17. juli.

De ubestikkelige (The Untouchables).
Norskættede Elliot Ness er spesialagent i finansdepartementet under forbudstiden i USA og kjemper for å rense Chicago for korrupte politifolk og den enerådende mafialederen, Al Capone. 'De ubestikkelige' er historien om Ness og hans etterforskere som i jakten på Capone setter både egne og sine familiers liv i fare.
Sendes lørdag 19. juli.

Mannen med den nakne pistol - med rett til å gå i baret (The Naked Gun: From the Files of Police Squad!)
Den mektige forretningsmannen, Vincent Ludwig, har storslåtte planer om å drepe Dronningen av England på en basketballkamp. Bare en mann kan stoppe han: Den klønete politimannen Frank Drebin.
Sendes lørdag 12. juli, tirsdag 22. juli og søndag 27. juli.

Far (Dad)
Vi møter Jack Lemmon og Ted Danson som far og sønn. De har i utgangspunktet et dårlig forhold, men dette forandrer seg da faren plutselig må klare seg på egenhånd og trenger sønnens hjelp.
Vises mandag 28. juli.

Det store spranget (The Hudsucker Proxy)
Vi møter den uerfarne og naive Norville Bates (Tim Robbins) idet han får jobb som postsorterer i det solide firmaet Hudsucker Industrier. Da firmaets direktør plutselig begår selvmord ved å kaste seg ut av vinduet i 44. etasje, blir situasjonen ved en tilfeldighet forandret for unge Norville.
Vises mandag 28. juli.

Se programoversikten for TV 2 Filmkanalen på TV-guiden.