bruce2 (Foto: ADAM IHSE / SCANPIX, © ai)
bruce2 (Foto: ADAM IHSE / SCANPIX, © ai)

Sjefen klar for Norge

Bruce Springsteen spiller for 40.000 i et regntungt Oslo mandag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag og lørdag spilte den 58 år gamle rockehelten i Sverige, og har fått fantastiske anmeldelser i svensk presse. Sjefen sjøl var også fornøyd med oppholdet i Sverige.

Se TV 4s reportasje fra konserten i Gøteborg øverst i saken!

Koste seg på båttur
- Fansen er fantastisk. Jeg er meget fornøyd, sa Bruce Springsteen til den svenske avisen GT før han søndag kveld la ut på en båttur i den svenske skjærgården, sammen med flere av medlemmene i E Street Band. Her koste de seg med snitter og champagne. Senere på kvelden inntok han en større middag på den eksklusive restauranten Sjömagasinet.

På vei til Oslo

Mandag vil Springsteen ankomme Oslo i god tid før kveldens konsert på Valle Hovin. Det tegner til å bli en kald og våt aften for de mange tusen tilskuerne. Ifølge værmeldingen for Oslo vil temeraturen ligge rundt 14 grader, og det er stor fare for regn. Springsteen holder konsert i Oslo også tirsdag. Det er utsolgt begge dager.

- Folk tåler en skvett, og bare man har med regntøy og godt humør, kommer dette til å gå strålende, sier Svendsen, som selv gleder seg til konserten

Sov i telt
Portene til det ytre området åpner kl 15, og dørene til stadion kl 17. Selve konserten skal starte kl 19.30 og vil være ferdig senest 23.30.

De mest ivrige fansene har overnattet i telt utenfor Valle Hovin for å sikre seg de aller beste plassene får kveldens konsert.

Arne Odland tilte seg i kø ved Valle Hovin natt til søndag for å sikre seg god plass på konserten med Bruce Springsteen mandag kveld. Odland har vært på 47 konserter med Springsteen tidligere.  (Foto: Kyrre Lien/SCANPIX)
Arne Odland tilte seg i kø ved Valle Hovin natt til søndag for å sikre seg god plass på konserten med Bruce Springsteen mandag kveld. Odland har vært på 47 konserter med Springsteen tidligere. (Foto: Kyrre Lien/SCANPIX)