BBNAE_680 (Foto: TV 2)
BBNAE_680 (Foto: TV 2)

Gjensyn med Hilde og Brede

Med Hilde som påståelig kvinne og Brede som ditto mann, er det duket for krangler både bak og på scenen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tospannet utfolder seg med absurde diskusjoner og et noe uvanlig typegalleri der små og store problemstillinger står i fokus.Og kjemien mellom de to er upåklagelig.

Karakterene
Hilde spiller superkvinnen som frustrerer seg over hvordan man skal balansere hverdagen som mor, husmor, ektemake og karrierekvinne. Vi treffer kjendisdamen, som har ett ønske i livet; barnet hennes skal bli kjendis! Vi treffer også Hilde i rollen som representant for hovedsponsoren til diverse idrettsarrangement. Med henne blir det som oftest, eller rettere sagt alltid, mer fokus på fest og moro enn på idretten.

Brede Bøe har atter en gang fått opprettet sin egen lille vaffelpresse i nærheten av Lerkendal og tar på seg rollen som Nils Arne Eggen, i det filosofiske hjørnet. Vi møter også Eggen som dommer. Brede spiller også den muntre klokkeren Aron Dahl, som synes livet i kirken kan trenge litt mere "piff." Og sist men ikke minst bystyrerepresentanten; en ung og ivrig politiker som føler han har mye å bidra med i politikken, men får ideene og drømmene sine knust gang på gang av de eldre "satte" politikerne.

I tillegg treffer vi Hilde og Brede som ektepar på soverommet. De sliter med spenninga i forholdet. Kvinnen har mistet lysten på sex (i hvertfall med mannen sin), mens mannen gjerne vil ha litt action.

Gamle kjente
Hilde Lyrån og Brede Bøe har arbeidet sammen siden 1994, og dette er andre gang de to opptrer sammen i tv-serien "Hilde og Brede show" . Forrige gang var da programmet gikk våren 2002.

Hilde er tidligere kjent fra TV 2-serien "Mot i Brøstet", "Vazelina Hjulkalender" og "Seks som oss".

Brede Bøe er en av Norges fremste imitatorer, med navn som Tor Erling Staff, Yngve Haagensen og Rolf Wesenlund på repertoaret.

På TV 2 lørdag kl. 20.00.

NB! Hilde og Brede show er på ti episoder.