Lance Armstrong  (Foto: Aman Sharma/AP)
Lance Armstrong (Foto: Aman Sharma/AP)

Din Tour-alarm i sommer

På en sandstrand i Spania i juli? Fortvil ikke. TV 2 Sporten gir deg lynraske oppdateringer fra Touren. Både som SMS og via Twitter.

Har Lance rykket i fjellene? Nye dopingskandaler? Tok Thor nok en etappeseier? Gå ikke glipp av noe! Følg Touren direkte på din mobil i sommer.

Tjenesten mottar du ved å sende SYKKEL til 1984.

Abonnementet innebærer direkte varsling om alle viktige hendelser i løpet av rittet, og koster tre kroner per mottatt melding.

Dermed er spenningen sikret selv om du ikke kan følge hele eller deler av rittet på tv eller nett.

Men det er ikke bare resultater du kan motta i sommer. Har du spørsmål til oss, eller kun ønsker å bidra med noe? Da har du i år langt flere valg. Du kan selvsagt som alltid sende TOUR til 1984 (5,-) Har du spørsmål til Kaggestad eller noen av de andre gutta på TV 2-laget, er dette måten å formidle dem på.

Sosial revolusjon
I år gir vi det imidlertid også muligheten til å kommunisere via Twitter. tv2sporten.no vil ha en fullt integrert twitterfeed som til enhver tid oppdaterer deg fra sentrale aktører i Frankrike; det være seg TV 2s egen Dag Otto Lauritzen og Christian Paasche, eller fra meritterte proffer som Lance Armstrong, Cadel Evans eller Levi Leipheimer.

Men viktigst av alt; du kan selv bidra. Send oss dine meldinger og bilder, og du er med i kampen om flotte premier, samtidig som du får fortalt verden om nettopp din sykkelinteresse.

Funksjonen vil være på plass på være sykkelsider i god tid før rittstart. Underveis i Touren vil vi legge ut innsendte bilder på TV-sendingen og på nett. Det samme gjelder rene MMS-meldinger eller SMSer/twitterinnlegg med hashtag. Vil du ha din mening på tv eller på nett hos oss? Benytt #2TDF.

Øvrige SMS-tjenester:
TDFLÅT til 1984 (25,-) Vil du ha TV 2 sin meget tøffe promovignet som ringelyd, kan du sende TDFLÅT til 1984.

TDF-nøtter
Christian Paasche vil som vanlig servere deg sine daglige nøtter fra Frankrike. Disse svarer du på ved å sende T1, T2, T3 til 1984.