TRAVEL DUO: The Ting Tings herjer norske radiolister om dagen.
TRAVEL DUO: The Ting Tings herjer norske radiolister om dagen.

- Norge er som ferie

Populære The Ting Tings har lagt sin elsk på Norge.

For en drøy måned siden føk det britiske bandet The Ting Tings’ debutalbum «We Started Nothing» rett til topps på de britiske salgslistene. Også i Norge spilles singlene «Great DJ» og «That's Not My Name» hyppig på radioen.

Duoen The Ting Tings består av Jules De og Katie White. En travel duo som sådan. Tv2underholdning.no fikk en kjapp prat med de populære britene.

Rykter om norske festivaler
- Vi har det veldig travelt for tiden, men å komme hit er som å komme på ferie. Det er utrolig vakkert her! sier Jules og slår armene ut og peker mot den vakre sandstranden på Hovefestivalen.

- Dette er noe annet enn på Glastonbury, der det alltid er regn og gjørme. I fjor fikk Katie dritt oppover hele gitaren, sier han og legger til at det går rykter i bransjen om at det er en fryd å spille på norske festivaler og at nordmenn er så flinke og dedikert til musikken.

Kurert flyskrekk
Selv om de har det travelt, lar de seg ikke stresse.

- Vi er «happy go lucky»-folk, så dette går bra, smiler de.

- Noe som er veldig bra med all denne reisingen er at vi har fått kurert flyskrekken vår, sier de og forteller at begge har lidd av flyskrekk tidligere og at det har vært så ille at de måtte ta valium for å i det hele tatt klare å slappe av.

- Nå sover vi seks timer i strekk. Flyturer blir avkobling, sier Katie.

Traff representanten fra plateselskapet i hodet
Duoen slapp debutalbumet tidligere i år, men det kunne sett stygt ut for platekontrakten da Katie traff en viktig person fra plateselskapet midt i hodet med en gjenstand hun kastet fra scenen under en av deres aller viktigste konserter med mange fra plateselskapet tilstede.

- Dette var en av de vi skulle signere med! ler de.

- Kan vi forvente oss noe slikt på konserten deres på Hove?

- Nei, det blir ikke noe vold! Men vi lover å gi hundre prosent, ler de.

Konserten med The Ting Tings natt til onsdag ble avbrutt på grunn av sikkerhetsmessige årsaker.

Les mer: Avbrøt Hove-konsert