Film: Baby Boom, Diane Keaton
Film: Baby Boom, Diane Keaton

Karrierekvinnen som plutselig ble mor

Karrierekvinnen J.C., spilt av Diane Keaton, får hele tilværelsen snudd på hodet, når hun plutselig får ansvaret for en 13 måneder gammel jente.

J.C. Wiatt er den ultimate karrierekvinne; hun var best i klassen på Yale, tok høyere utdanning på Harvard, og fikk kjapt en toppjobb i et av New Yorks mest spennende firma. Hun arbeider fra fem om morgenen til ni om kvelden, og kollegene kaller henne Tigerkvinnen.


Jernkvinne eller supermamma?


På vei til sitt livs viktigste møte, hvor hennes partnerskap i firmaet står på agendaen, får hun heller sitt livs overraskelse. Et lite barn overlates i hennes varetekt, og når møtet starter, stiller J.C. med stresskoffert i den ene hånden og 13 måneder gamle Elizabeth i den andre. Herfra tar livet til J.C. en ny vending. Hun oppdager at fersk pasta og Perrier slett ikke er tingen for en liten jente, og at imaget som jernkvinne ikke så lett lar seg forene med ønsket om å være supermamma.


Et nytt liv


Etter å ha strevd en stund med bleier, barnevakter, masete kolleger og sure kjærester finner J.C. ut at det er på tide med et oppbrudd. Avgjørelsen fører henne bort fra storbyen til landlige Vermont, og før hun vet ordet av det har eplesyltetøy og en stilig veterinær blitt sentrale ingredienser i hennes nye liv.


Se filmen "Baby Boom" på TV 2 Zebra torsdag 26. juni kl. 23:45.