GJENFORENING: Addison treffer nye og gamle venner når hun ankommer Los Angeles
GJENFORENING: Addison treffer nye og gamle venner når hun ankommer Los Angeles

Premiere i kveld

Gå ikke glipp av «Privat Praksis», serien som har spunnet ut fra «Grey's Anatomy».

Sist vi så Kate Walsh var som barnekirurgen Addison Montgomery og ekskona til Patrick Dempseys «McDreamy» i spinoff-serien «Grey's Anatomy». Nå har hun fått sin egen tv-serie.

Lei av Mc'er
I de siste episodene av «Grey's Anatomys» tredje sesong så vi at Addison har sett seg lei på både «McDreamy», «McSteamy» og at livet hennes i Seattle står stille både når det gjelder kjærligheten og karrieren. Hun pakker kofferten og drar til solfylte Santa Monica i California for å starte et nytt liv.

Les også: Ville forlate «Grey's Anatomy»

Gjenforenes med venner
Her gjenforenes hun med Naomi (Audra McDonald) og Sam (Taye Diggs), et vennepar fra studietiden som går igjennom en opprivende skilsmisse. 

De to driver en privat praksis, som tilbyr mange ulike typer leger og behandlinger. Men når Naomi tilbyr Addison en jobb, går det ikke upåaktet hen blant de øvrige ansatte på klinikken. De liker dårlig å få en ny kollega uten å bli spurt først.

Kvinnen bak «Grey's»
Serien er skapt av Shonda Rhimes, som også står bak megasuksessen "Grey's Anatomy". Serien skal sendes på TV 2 i sommer, og består foreløpig av ni episoder.