FORELSKET: Jessica Biel og Justin Timberlake har datet over et år, og på lørdag overrasket hun han med et storslått bursdagsparty.
FORELSKET: Jessica Biel og Justin Timberlake har datet over et år, og på lørdag overrasket hun han med et storslått bursdagsparty.

- Jeg har ADHD

Justin Timberlake er bare en av kjendisene som innrømmer at han sliter med sykdommen.

Justin Timberlake står nå frem og forteller at han lider av Obsessive Compulsive Disorder (OCD) eller tvangslidelser på norsk.

På jakt etter flere kjendisnyheter? Sjekk «God Kveld Norges» nettsider nå.

Påvirker hverdagen
Den 27 år gamle superstjernen innrømmer at dette er noe som påvirker hans hverdag. En av hans besettelser er at alle han har fremme i leiligheten alltid må stå på perfekt linje. Timberlake, som også sier at han har ADHD forteller til nettstedet Collider.com:

- Jeg har OCD og ADHD. Du kan jo prøve å leve med det selv, det er vanskelig.

Les også: Årets sommerbryllup?

Tvangstanker og -handlinger
OCD er en psykisk lidelse som manifesterer seg gjennom tvangstanker og -handlinger. Justin Timberlake er ikke den eneste kjendisen som har snakket ut om dette. David Beckham, Jessica Alba og Cameron Diaz snakker også åpent om sykdommen. Også norske kjendiser har i det siste snakket åpent om det å leve med ADHD. Kim-Daniel Sannes fra «Hotel Cæsar» er en av dem.

Les mer: - Mange fordommer mot ADHD.

Elsker fulle hus
Justin innrømmer også at han er avhengig av å opptre live. Arenaer som er fullpakket med fans er det han liker aller best.

- Jeg får sommerfugler i magen, forteller han til Bang Showbiz.

- Jeg blir bare så oppspilt av det hele. Det er elektrisk! Jeg har vært lenge i gamet, men jeg blir fortsatt like oppspilt. Når man ikke blir det lenger, bør man finne seg noe annet å gjøre.

tv2underholdning.no tar ikke ansvar for innholdet på eksterne nettsteder.

«God Kveld Norge» ser du når du vil på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste).