VIL SYNGE SAMMEN: «Idol» Kim Rune vil gjerne synge duett med Erlend under TV 2s sommerturné. (Foto: TV 2/Fredrik Furuseth)
VIL SYNGE SAMMEN: «Idol» Kim Rune vil gjerne synge duett med Erlend under TV 2s sommerturné. (Foto: TV 2/Fredrik Furuseth)

Vil synge med Erlend

«Idol»-Kim Rune vil synge duett med Erlend under sommerturneen.

TV 2s sommerturné starter tirsdag 2. juli på Akershus festning i Oslo. Kim Rune Hagen (18) kapret tredjeplassen i «Idol 2007» og er blant dem som deltar på turneen. Han håper det blir anledning til å synge duett med «Norske Talenter»-vinneren Erlend Bratland.

Les mer: TV 2s sommerturné

- Erlend var den beste sangeren i «Norske Talenter». Det hadde vært moro å sunget sammen med ham i løpet av turneen – kanskje en duett? sier Kim Rune.

- Fulgte du med på «Norske Talenter»?

- Jeg så finalen. Draup imponerte meg veldig – de var helt sjuke! De må ha brukt mange timer på å øve. Men av sangtalentene var Erlend best, sier han bestemt.

Reiseklar
Kim Rune ser frem til å reise Norge rundt med talenter og idoler. Han beskriver seg selv som «inngrodd i Heddal» og gleder seg til å besøke de norske storbyene.

Les mer: Ute av uføret

- Jeg har aldri vært i Bergen, Kristiansand eller Stavanger, så det blir gøy. Det blir artig å reise til Telemark også – der har jeg ikke vært på en stund, sier Kim Rune.

Ikke en kjendis
Til tross for at han er turnéklar og plateaktuell, har Kim Rune et nøkternt forhold til sin egen kjendisstatus. Han synes det er morsomt med oppmerksomhet, men ville ikke opplevd det daglig.

Les mer: «Idol»-Kim Rune er tilbake

- Det var veldig morsomt mens «Idol» holdt på, men jeg ville ikke ha levd med det. Jeg ser ikke på meg selv som en kjendis, sier han.

Lover overraskelser
Kim Rune vil ikke røpe nøyaktig hva han skal fremføre i løpet av de 16 konsertene, men lover overraskelser.

- Spillelisten min er ikke spikret ferdig ennå, men det kan hende at publikum får seg en overraskelse eller to.

- Vil det si at du skal spille helt nye sanger?

- Ja, det kan hende, sier han lurt.