koneklubben
koneklubben

Sommerserier

TV 2 har mye spennende på seriemenyen i sommer.

Mandag hadde den svenske spenningserien «Poliser» premiere. I dag er det premiere på «Privat praksis», spinoff-serien fra «Grey's Anatomy», med Kate Walsh i hovedrollen som Dr. Addison Montgomery.

«Privat Praksis»
Addison har sett seg lei på både McDreamy, McSteamy og at livet hennes i Seattle står stille – både når det gjelder kjærligheten og karrieren. Hun pakker kofferten og drar til solfylte Santa Monica i California for å starte et nytt liv. Her gjenforenes hun med Naomi (Audra McDonald) og Sam (Taye Diggs), et vennepar fra studietiden som går igjennom en opprivende skilsmisse.

- «Privat praksis» er midt i smørøyet for alle «Grey's Anatomy»-fans. Den er veldig innenfor samme sjanger, sier planleggingssjef Anette With.

Les mer om «Privat praksis» her.

«Poliser»
Den svenske kvalitetsserien «Poliser» skal gå i åtte episoder på TV 2 i sommer. Manusforfatter Lars Lundström har latt seg inspirere av NBC-serien «Drapsavsnittet», og «Poliser» har blitt sammenlignet med den dramatiske og gripende filmen «21 gram».

Les mer om «Poliser» her.

«Koneklubben»
Neste uke starter en ny sesong av den populære serien «Koneklubben». Livet er snudd på hodet for alle på basen, etter bombingen av stamstedet deres.

Les mer om «Koneklubben» her.

«Forsvar»
Onsdag 9. juli begynner andre sesong av den danske serien «Forsvar». I ti nye episoder inviteres seerne nok en gang innenfor dørene til advokatkontoret Frank & Christensen i København.

Les mer om «Forsvar» her.

«Mord og mysterier»
Fredag 11. juli er «Mord og mysterier» tilbake med helt nye episoder i den ellevte sesongen av suksesserien fra England. Inspektør Barnaby (John Nettles) og hans assistent Ben Jones er tilbake for å nøste opp i ferske mord og mysterier.

Les mer om «Mord og mysterier» her.

I tillegg til dette, fortsetter «Criminal Minds» og «Numbers» gjennom sommeren, og det blir gjensyn med seriene «Frasier» og «Californication».