Film: Tid for mer ømhet, Shirley MacLaine og  Juliette Lewis
Film: Tid for mer ømhet, Shirley MacLaine og Juliette Lewis

Mer ømhet

"Tid for mer ømhet" er den kritikerroste fortsettelsen til Oscarvinneren "Tid for ømhet." Det har gått noen år siden sist vi møtte Aurora Greenway (Shirley MacLaine), men alt er fremdeles i skjønneste kaos.

I Aurora Greenways store hus i Texas går livet sin vante gang. Etter at hennes datter Emma døde, tok Aurora på seg å oppdra barnebarna. Dette har ikke kunnet forhindre at den eldste gutten nå er i fengsel og at jenten lever et utsvevende liv med upassende partnere.

 
Uregjerlige følelser

Barna er nå alle blitt eldre og føler et visst behov for å distansere seg fra Aurora. Dette gjelder spesielt Melanie (Juliette Lewis) som planlegger å slutte på skolen for å flytte til California med kjæresten sin, Bruce. Aurora vil gjøre alt hun kan for å hjelpe Melanie, men synes det er vanskelig å se på at hun gjør feile valg. Rosie, Auroras hushjelp og beste venninne flytter til slutt også ut etter å ha takket ja til å gifte seg med naboen, Arthur Cotton (Ben Johnson). Når Auroras psykolog begynner å nære høyst uprofesjonelle følelser for henne er kaoset komplett.
 

Familie, vennskap og kjærlighet

Robert Harling, som har regissert denne filmen, har tidligere skrevet manuset til "Førstekoneklubben." "Tid for mer ømhet" er rettet mot samme publikum. Det er en film om vennskap, familie og om alt som kan gå galt før man finner ut hva man egentlig vil.

Se filmen "Tid for mer ømhet" på TV 2 Zebra tirsdag 24. juni kl. 23:40.