FRI OG FRANK: Lars Kristian Flemmen (20) har vært singel under hele «Waschera» sesongen. (Foto: Tore Waskaas)
FRI OG FRANK: Lars Kristian Flemmen (20) har vært singel under hele «Waschera» sesongen. (Foto: Tore Waskaas)

Får ikke dame

Lars Kristian (20) fra «Waschera» er fremdeles singel.

Like før Lars Kristian Flemmen ble programleder i «Waschera», tok forholdet til kjæresten slutt. Siden den gang har 20-åringen fra Sandefjord vært singel – og selv om han jobber som programleder i TV 2, flokker ikke damene seg rundt ham når han fester på byen eller spaserer i gata.

Vanskelig å kjenne igjen
- Jeg er litt kommunegrå og vanskelig å kjenne igjen. Jeg merker at folk hvisker og tisker en gang i blant – og det er jo hyggelig – men jeg har ikke fått noe damedrag av å være på TV.

- Fordi målgruppen til «Waschera» er yngre enn deg selv?

- Ja. Enten det, eller... Når jeg vasser i kloakk og løper naken nedover Karl Johan på TV, så er det ikke akkurat en kontaktannonse jeg legger ut, sier Lars Kristian lattermildt.

Se «LK» løpe naken på Karl Johan! (Saken fortsetter under videovinduet.)

249481

- Men jeg har blitt gjenkjent av jenter på byen noen ganger – og det er jo ålreit – men de virkelig pene og flotte damene kommer ikke bort og prater med meg. De er litt for prektige.

Hva skjer, a?
Selv om Lars Kristian synes det er hyggelig å bli gjenkjent av TV-seerne, er det ett spørsmål han er lei av å svare på:

- Hva skjer, a? Jeg hører det hele tiden. Det er ingen som roper allsang på grensen! etter Katrine Moholt, ikke sant? Men jeg får alltid høre hva skjer, a...

Kontroversielle Pia-uttalelser
I de siste dagene har det stormet rundt Lars Kristian. Hans beskrivelse av Pia Haraldsen vakte sterke reaksjoner og ble førstesidesoppslag i Dagbladet.

Nå gleder han seg til å tilbringe en rolig sommer i hjembyen Sandefjord. Til høsten er han imidlertid tilbake i «Waschera»-redaksjonen som stuntreporter og internettansvarlig.

Les mer: Her er de nye programlederne

Kloakk var høydepunktet
Lars Kristian har mange fine minner fra tiden som «Waschera»-programleder. Hans definitive høydepunkt er imidlertid ganske spesielt.

- Det var ekstremt gøy da jeg trasket rundt i Oslo-kloakken. Det var vinter og dritkaldt på overflaten, mens nedi kloakken var det førti grader, liksom. Jeg vasset i drit opp til hofta.

- Hvordan luktet det?

- Det var ikke så ille som jeg trodde. Jeg var forberedt på at det skulle være mye verre. Det var som en blanding av råtten kjeller og bæsj.

Se Lars Kristians kloakk-tur i videovinduet under.

249478

Les mer: Rachels «Waschera»-favoritter

Se «Waschera» gratis på TV 2 Sumo!