celina midelfart (Foto: TV 2 Nyhetene)
celina midelfart (Foto: TV 2 Nyhetene)

Celina åpner klinikk

Celina Midelfart åpner sin egen skjønnhetsklinikk i Bygdøy Allé på Frogner i Oslo.

BeOne kan tilby det meste av behandlinger innen hår, hudpleie og skjønnhet, skriver BeOne på sine nettsider.

Det siste av det siste
Her skal du forvente å møte det siste av trender og impulser innenfor skjønnhetsbransjen, ifølge hjemmesidene.

Les mer: Norges mest sexy kvinner (side2.no)

- Vi åpnet offisielt for kunder den 12. juni, men regner med å være fullt operative i alle avdelinger rett over sommeren, skriver Celina Midelfart i en e-post til «God kveld Norge».

Kunden i fokus
- Jeg synes det er spennende å være med å innovere tilbudet i skjønnhetsmarkedet på konseptsiden. BeOne skal representere et one-stop beautytilbud der vi har kunden i fokus og møter etterspørselen fra våre kunder med høy fagkompetanse, strålende service og markedets ledende produkter innen både parfymeri og hudpleie/frisør, fortsetter Midelfart, som kan fortelle at målgruppen er både kvinner og menn fra 16 år og oppover.

Botox og VIP-rom
Klinikken har et eget VIP-rom for kunder som ønsker diskresjon. Det tilbys også medisinske behandlinger som botox, restylane og den populære Lipolyse-behandlingen hvor kunden injeseres med et fettoppløselig stoff som sprenger fettcellene i uønskede valker og dobbelthaker. For 24 000 kroner kan du i tillegg bli medlem i BeOne Black Book hvor du får behandlinger til rabatterte priser.

Den vakreste
Celina Midelfart har en rekke ganger blitt kåret til både landets best kledde kvinne og også den vakreste, men hun tror ikke et vakkert ytre spiller noen stor rolle for å lykkes i forretningslivet.

- Jeg tror ikke ens eget ytre, men kompetanse og forståelse for det fagfeltet man representerer, er de vesentlige kriteriene for å lykkes i forretningslivet, uavhengig av hvilken bransje man representerer, skriver Celina til «God kveld Norge».

Les mer: Celina i kveldens vakreste kjole (side2.no)