Kate Walsh, Addison Montgomery
Kate Walsh, Addison Montgomery

Ville forlate «Grey's Anatomy»

Alle synes det var for tidlig for «Addison Montgomery» å forlate «Grey's Anatomy». For henne var det en drøm.

Ivrige «Grey's Anatomy»-fans husker Addisons tur til Los Angeles for å ta en pause fra «Mc-ene», «Dreamy» og «Steamy», i avslutningen av suksesseriens forrige sesong.

Endelig i Norge
Nå kommer den mye omtalte oppfølgeren «Private Practice» endelig på skjermen.

I et intervju med «God Kveld Norge» uttrykker hovedrolleinnhaver og spin off stjerne Kate Walsh sin begeistring for at hun har fått en egen serie etter braksuksessen med «Grey's».

- Det er fantastisk og veldig spennende å få en egen serie på denne måten. Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse.

Sterke reaksjoner
Etter to sesonger i sykehusserien gav Kate Walsh seg mens hun var på topp. Og reaksjonene lot ikke vente på seg.

- En spin off som dette ville vært logisk dersom Walshs rolle hadde vært perifer i serien. Når hennes rollefigur har blitt så sentral er det en stor feil å fjerne henne, skrev MSNBC som en av mange skeptikere da nyheten sprakk.

Blandede følelser
- Det har helt klart vært bittersøtt for meg å forlate «Grey's Anatomy». Tiden jeg har hatt der har vært fantastisk. Det var begynnelsen for mange av oss og utrolig at serien har blitt så populær. På mange måter har det vært som å forlate redet, men jeg tror tiden var rett nå.

«Private Practice» har premiere på TV 2 tirsdag klokken 21.40. Mens du venter får du et lite gjensyn med noen av Addisons høydepunkter i «Grey's Anatomy» her:tv2underholdning.no tar ikke ansvar for innholdet på eksterne nettsider.