TRENGER HJELP: Kristin Skogheim trenger smarte løsninger og gode råd for å familielivet til å gå opp.
TRENGER HJELP: Kristin Skogheim trenger smarte løsninger og gode råd for å familielivet til å gå opp.

Kristin trenger hjelp

Etter en gjennomgang med familien er det åtte ting som må prioriteres.

Kristin Skogheim bor sammen med kjæresten Lars og barna Sverre på fem og Aksel på ett. Og hun trenger hjelp. Hjelp til å finne ut hvordan man best mulig fikser det å være en småbarnsfamilie.

Savner overskudd
- Jeg vet jo ikke helt hva som er problemet, men det funker ikke sånn det er nå, forteller Lars. Han er alltid trøtt og uten overskudd. Det samme er Kristin, som bare sover fire, fem timer om natten.

I høst skal Kristin reise rundt til familier som får ting til å fungere. Er din en av de familiene? Da er første skritt å skrive til Kristin i skjemaet nederst i saken. Hennes mål er å bli en superforelder.

Hvordan komme seg ut av huset
Etter en oppsummeringen i det første programmet av «Skogheims» er det primært åtte ting familien sliter mest med.

- Jeg er ikke så god på grensesetting og sånn, smiler Kristin oppgitt etter at eldste sønnen Sverre går seirende ut av en TV-diskusjon.

- Vi har søren meg fire timer på oss hver morgen, likevel kommer vi alt for sent. Hvordan fikser man dette med stress? Og når helgen endelig kommer er vi som regel dritslitne. Vi klarer aldri planlegge noe for helgene. Tenk, vi har aldri vært på tur i skogen! Hva kan vi finne på som alle har lyst til og hvordan i all verden skal vi komme oss ut av huset? Og hvordan skal Lars og jeg rekke å være kjærester oppi alt dette?

Les også: Kristins morgenstund

Åtte ting prioriteres
Mat er også noe Kristin ønsker å bli bedre på. Sunn, næringsrik mat som barna liker. Og Lars. Nå går det mest i pølser. Det liker ikke Lars.

Oppdragelse
Forbruk
Stress
Ferie
Helg
Parforhold
Søvn
Mat

Har du funnet ut hvordan man løser disse tingene? Og vil du dele dine råd og tips med Kristin Skogheim? Da fyller du inn skjemaet nedenfor.

Gikk du glipp av det første programmet? Du kan se det på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste).