ANGRER: Jeg gikk kanskje litt for langt, sier Campbell i et intervju med Sky News.
ANGRER: Jeg gikk kanskje litt for langt, sier Campbell i et intervju med Sky News.

- Jeg beklager

En angrede Naomi Campbell beklager overfor politiet, men ikke British Airways. Se video.

Supermodellen Naomi Campbell kaller flyselskapet British Airways motbydelige og nekter å be om unnskyldning etter å ha opptrådt voldelig på en av deres flygninger. Hun sier til Sky News hun gjorde det fordi hun selv ble utsatt for rasisme fra de ansatte.

Streng dom
I Uxbridge Magistrates' Court i London fredag fikk modellen sin dom; 200 timer samfunnstjeneste, som hun ikke får en krone igjen for.

Les mer: Naomi må jobbe gratis.
Se videoen av en angrende Campbell i videovinduet over.

Beklager til politiet
I et intervju med Sky News etter at dommen hadde falt innrømmer Campbell at nok gikk litt langt. Samtidig beklager hun overfor The Metropolitan Police. British Airways derimot, nekter hun å unnskylde seg for.

- Jeg har absolutt ingenting imot The Metropolitan Police. Overfor dem kan jeg bare beklage på det sterkeste. De har alltid hjulpet meg når jeg har hatt behov for det.

Bagasjetrøbbel
- Det var en fra British Airways som kalte meg rasistiske navn og det var derfor jeg ble sint. Jeg har ikke fått sagt noe av dette i retten, fordi saken min har hatt med politiet å gjøre. Jeg tok min aggresjon ut på dem og det var galt. Det var BAs ansatte som startet dette.

Oppstyret startet da Naomi skulle reise fra London til Los Angeles i april i år. Da passasjerene fikk beskjed om at det ikke var plass til all bagasjen ombord ville Campbell at piloten personlig skulle forsikre seg om at hennes koffert var med.

Benekter rasisme
En talskvinne fra British Airways benekter alle beskyldninger om rasisme. Rettsalen fikk høre hvordan modellen brøt ut i raseri da politiet kom for å fjerne henne fra flyet. Hun slo, sparket og spyttet på politiet, samtidig som hun beskyldte dem for å plage henne på grunn av hennes hudfarge.

På jakt etter flere kjendisnyheter? Sjekk «God Kveld Norges» sider nå.