NATTSYN: Robbie Williams tilbringer visstnok mye tid under åpen himmel i håp om å se UFOer og aliens.
NATTSYN: Robbie Williams tilbringer visstnok mye tid under åpen himmel i håp om å se UFOer og aliens.

Hva skjer med Robbie?

Av en noe spesiell grunn har Robbie Williams blitt ivrig teltturist.

Under åpen himmel
Men ikke av samme anledning som de fleste andre teltturister. Williams sover ute i skogen om natten i håp om å se aliens. Det skriver nettstedet Bang Showbiz.

- Robbie har tatt med oss kameratene på flere langturer i skog og mark. Han har også blitt veldig fascinert av UFOer og mener at han har større sjanse for å spotte en i skogen langt unna Los
Angeles' støy.

UTSOLGT: Robbie Williams slik vi kjenner han best, foran tusenvis av skrikende fans.
UTSOLGT: Robbie Williams slik vi kjenner han best, foran tusenvis av skrikende fans.

Eget observatorie
Det ble tidligere i år hevdet at popstjernen planla å bruke 2,5 millioner amerikanske dollar på et alien-observatorium. Inspirasjonen til dette hentet han etter å ha tilbrakt mye av fritiden sin på Arizona's National Optical Astronomy Observatory, i Tucson, USA.

Har sett UFOer før
Stjernen hevder at han flere ganger har fått besøk fra utenomjordiske skapninger. Et av møtene beskriver han på denne måten:

- Det var en natt jeg lå ute på en solseng. Plutselig ble jeg oppmerksom på en firkantet ting som beveget seg sakte over hodet mitt før det forsvant til himmels i en vanvittig fart.

Sugen på flere kjendisnyheter? Sjekk «God Kveld Norges» sider nå.

Inviterte med sangfugl
Det er ikke bare kompisene sine han vil dele disse opplevelsene med. Nå har han invitert Lily Allen med på UFO-speiding.

LOVE: Robbie ble tidlig stemplet som bad boy. En av grunnene; hans mange tatoveringer.
LOVE: Robbie ble tidlig stemplet som bad boy. En av grunnene; hans mange tatoveringer.

Den britiske superstjernen sier at han ser mye av seg selv i Allen og ønsker å tilbringe en dag sammen med henne i Los Angeles.

Robbies plan er å ta med 23 år gamle Allen, som den siste tiden har fått mye kritikk for sine alkoholvaner, med på sin favorittrestaurant STK. Etter middag har han planlagt stjerne- og UFO-kikking.

Les også: Pin-up for 7-up
Les også: Robbie-sex i bassenget

Savner hjemlandets frekke humor
En av Robbies kamerater har fortalt den britiske avisen Daily Star:

- Robbie elsker L. A, men han savner den frekke humoren i England. Det er derfor rappkjefta Lily appellerer til han. Han sa at han kunne tenke seg å møte henne nå som hun spiller inn sin nye skive i L.A. Han fikk folkene sine til å ringe folkene til Lily for å avtale en tid.

- Rob liker å være en «storebror» for stjerner som er i samme posisjon som han var som ungt og sårbart stjerneskudd midt i medias søkelys. Han føler at det å sette seg inn i UFOer og annet som er ukjent er en god måte få ting i perspektiv, og derfor har han spurt Lily om hun vil bli med.