Vibeke Skofterud
Vibeke Skofterud

Vibeke + Line = sant

Idrettskjendisen Vibeke Skofterud har funnet kvinnen i sitt liv.

Langrennsstjernen Vibeke Skofterud har hatt mange guttekjærester, og selv om hun har visst lenge at hun liker jenter, er det først nå hun forteller offentlig om sin nye samboer Line Nymo Jarnes.

Tøft
- Jeg har gått mange runder med meg selv, og dette er ting det har tatt tid å finne ut av. Jeg var nok ikke alltid ærlig overfor mine egne følelser. Det er tross alt ikke gjort over natta å være oppriktig mot seg selv, sier hun til Se og Hør.

Stormforelsket
Tidligere i år flyttet hun og kjæresten sammen i en leilighet i Mjøndalen. Likevel kan det hende at paret må flytte til Bodø dersom Line kommer inne på de studiene hun ønsker. Men dette er imidlertid ikke noe problem for skientusiasten.

- Kommer Line inn på politihøgskolen, har jeg lovet å flytte med på lasset. Faktum er vel at jeg kunne bodd på en søppelplass bare jeg får lov til å være sammen med henne, sier hun.

28-åringen har hatt mange nedturer den siste sesongen. I februar førte både virus og spiseforstyrrelser til at hun avbrøt sesongen. Men nå ser det endelig ut som at lykken smiler til Vibeke som ser sunnere ut enn noen gang før.

Klikk her for å lese mer kjendisnyheter.