Caesar homo
Caesar homo

TV-stjerner i homovideo

Dette får du ikke se på TV! Se «Hotel Cæsar»-stjernene i homovideo her!

I anledning «Skeive Filmer», som startet fredag, har gjengen foran og bak kamera i «Hotel Cæsar» spilt inn en promo litt utenom det vanlige.

Overtid og godvilje
De sporty skuespillerne i såpeserien sa alle ja, da de fikk spørsmål fra filmfestivalens ledelse om å stille opp i reklamen som nå vises før alle filmene under "Skeive Filmer" denne uken i Oslo.

Se hvem som finner homolykken i videovinduet over.

- Vi klinte til med overtid og litt godvilje, sier an og Per Christian Ellefsen fortelle at koste seg på innspillingen. I den morsomme videoen får du se ham i en noe annen rolle enn vi er vant tilk å se ham i på TV-skjermen.

Hva synes du om homovideoen? Si din mening nederst i saken.

Viser nye sider
Dette er ikke en reklame for hva som vil skje på hotellet når serien er tilbake på skjermen til høsten, kun en filmsnutt gjengen har laget for å vise sin støtte til en god sak.

- Det gikk i en rykende fart. Det var som å spille inn en vanlig «Cæsar»-scene, bortsett fra at karakterene viste nye sider av seg selv, forteller Per Christian om filmsnutten han og de andre skuespillerne på hotellet spilte inn nylig.

EKSOSRYPE: Slik har du ikke sett Juni Anker-Hansen før. Se hele
  videoen øverst i saken.
EKSOSRYPE: Slik har du ikke sett Juni Anker-Hansen før. Se hele videoen øverst i saken.

Cæsar støtter opp
I ni dager er hovedstaden arena for konserter, årets største parade, filmfestival, beachcup-turnering i Volleyball og masse andre aktiviteter - for skeiv ungdom og voksne.

- Heidi Arnesen, vår regissør, sitter i styret for «Skeive filmer». Det er sånn ideen dukket opp, forteller skuespiller Anette Hoff.

- Vi synes dette er en god sak, og støtter gjerne opp, sier hun om filmsnutten som blir vist før hver forestilling på Filmens hus de fem dagene «Skeive filmer» varer.

Klikk her for å se hvilke filmer som går denne uken på «Skeive filmer».

Bare positivt

Initiativtager Heidi Arnesen er godt fornøyd med resultatet.

- Jeg har fått masse positive tilbakemeldinger og folk elsker den. De ler og synes det er veldig morsomt.

Hun mener også at det gir serien «Hotel Cæsar» en ekstra stjerne fordi de tør å overraske på denne måten. Juni Anker-Hansen åpnet for øvrig «Skeive filmer», hun kom ut på scenen i karakter og fortsatte å spille rundt sin lesbiske rolle.

- Det er gøy å gjøre noe homo ut av «Cæsar», sier Arnesen.