WASCHERA DUOEN: Rachel Sowe og Lars Kristian Flemmen takker for seg etter over 100 direktesendinger. (Foto: Tore Waskaas)
WASCHERA DUOEN: Rachel Sowe og Lars Kristian Flemmen takker for seg etter over 100 direktesendinger. (Foto: Tore Waskaas)

Rachels favoritter

Rachel Sowe plukker ut sine favorittøyeblikk fra «Waschera». SE VIDEO.

«Waschera» har sesongavslutning i dag. For programleder Rachel Sowe er det ikke bare siste sending før sommeren – det er hennes siste «Waschera»-sending noensinne. Vi ba henne velge tre høydepunkter fra hennes tid som programleder.

Fallskjermhopping
Rachel har – sammen med Lars Kristian Flemmen og Peter Moi Bubresko – ledet over hundre direktesendinger. For henne er det mange morsomme øyeblikk å se tilbake på.

- Det er vanskelig å plukke ut ett høydepunkt fordi det har vært så innmari mange, men å hoppe i fallskjerm var helt konge. Det var nok det aller største, sier hun.

249120

I militæret
Rachel synes også det var stas å reise til Bardufoss og være i militæret i fire dager. Men ble hun fristet til å verve seg?

- Det ble jeg ikke, men jeg fikk et helt annet bilde av militæret. Vi var ute fra seks om morgenen til ni om kvelden. Det var en spesiell opplevelse og vi prøvde ut masse ting. Det var kjempegøy, sier Rachel.

249117

Rally med Mikkelsen
Rachel fikk en unik mulighet til å sitte på i rallybilen til Andreas Mikkelsen.

- Å kjøre rally med Andreas er noe jeg ikke kunne gjort uten «Waschera». Jeg tenkte «herregud, dette er dødskult!» og alle venninne mine var dritmisunnelige og kalte meg heldiggris.

249123

Se «Waschera» gratis på TV 2 Sumo!