TO JENTER; TO STILER: Mira Craig og Maria Haukaas er to vakre men forskjellige jenter. (Foto: Madeleine Schøyen)
TO JENTER; TO STILER: Mira Craig og Maria Haukaas er to vakre men forskjellige jenter. (Foto: Madeleine Schøyen)

Sammen på VG-lista

Mira Craig og Maria Haukaas Storeng stjeler motetips fra hverandre, men synes de har helt særegne stiler. Fredag synger de sammen på Rådhusplassen.

Fredag opptrer Mira Craig og Maria Haukaas Storeng sammen på VG-lista topp 20. De skal fremføre låten «Hold on be strong», men lover overraskelser.

- Det blir kjempegøy, sier jentene i kor til tv2underholdning.no, backstage på rådhusplassen. De gleder seg til å opptre på den store scenen sammen på rådhusplassen. Dette blir det fjerde året Mira opptrer på VG-lista, noe hun syns er utrolig kult.

- Jeg elsker å opptre her, smiler søte Mira.

Les mer: Sommerfrisk med kjendistips

Egen stil
- Vi har litt samme stil, allikevel helt forskjellig. Det viktigste er at vi ser bra ut sammen på scenen, sier Maria. Jentene forteller at her om dagen fikk de plukke ut klær fra en butikk som hadde sponset dem, og da ble utfallet ganske humoristisk.

- Vi gikk inn i butikken på helt forskjellige tider av dagen, men kom tilbake med totalt forskjellige klær, sier Mira. Det beviser at jentene er to vidt forskjellige stilikoner.

Les mer: - Dette er fantastisk

Gode venninner
Jentene er gode venner privat og har hengt sammen utenfor sangscenen. Dette vises også tydelig når de opptrer sammen. De vil ikke at en skal ta en større rolle enn den andre.

- Det må være likevekt på scenen, derfor gir vi plass til hverandre, sier Mira og Maria som håper på sol under fredagens Topp 20 show.

Les mer: Bør forandre håret
Les mer: Fra Hollywood til Parkveien