jan thomas til nett (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)
jan thomas til nett (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)

Fra grå byråkrat til Hollywood-stjerne

- De var to anonyme og grå trøndergutter. Men nå likner de George Clooney og Tom Cruise, sier Jan Thomas.

Kompisene fra Trondheim, Jan Reimers og Thomas Nordberg, ble stylet fra topp til tå av Jan Thomas.

– Jan og Thomas var i utgangspunktet ganske anonyme og grå da jeg møtte dem. Håret var klippet kort ved ørene, skjorten trykket godt ned i buksen, og beltet snurpet igjen rundt livet, sier Jan Thomas og legger til: - De gjorde alle de feilene som er typiske for menn! Jan Thomas forteller videre at etter en dag sammen med han likner gutta nå Hollywood-stjerner!

Jan Reimers og Thomas Nordberg startet dagen med spabehandling.   (Foto: Espen Aarebrot-Heiestad)
Jan Reimers og Thomas Nordberg startet dagen med spabehandling. (Foto: Espen Aarebrot-Heiestad)

Grått er hot

– Jeg valgte å beholde det grå håret til Jan. Menn bør ikke farge håret nå som sommeren er her. Sola kan nemlig bleke håret og gjøre det missfarget. Dessuten er grått kult, hevder Jan Thomas og fortsetter: – Jeg har imidlertid valgt å farge øyevippene til Thomas. På denne måten kommer de flotte øynene hans tydeligere frem.

– Nå blir det jubel i heimen

– Jeg tror kona blir kjempefornøyd med min nye stil, sier Jan. Dette har vært utrolig morsomt å være med på! – Og nå skal det selvfølgelig feires, legger Thomas begeistret til. Lørdag har nemlig de to kompisene invitert til stor jubileumsfest.

– Vi fyller begge 40 år dette året og har valgt å feire den store dagen sammen, sier Thomas. Og nå kan vertskapet også overraske gjestene med en helt ny look.