ISKALD: «Waschera» programleder Lars Kristian Flemmen har lite fint å si om Pia Haraldsen. (Foto: Tore Waskaas)
ISKALD: «Waschera» programleder Lars Kristian Flemmen har lite fint å si om Pia Haraldsen. (Foto: Tore Waskaas)

- Pia er iskald

«Waschera»-Lars Kristian vil aldri ha Pia Haraldsen som gjest igjen. SE VIDEO!

I dag sendes siste program av «Waschera». I den forbindelse spurte vi programlederne om de beste og verste opplevelsene i studio.

Programleder Lars Kristian Flemmen (20) nøler ikke et sekund og peker ut da Pia Haraldsen var gjest som sitt dårligste minne.

Se Pia Haraldsen-intervjuet nederst i saken!

- Pia var iskald – og dét har jeg ikke noe til overs for. Hun oppførte seg ikke som hun snakket med mennesker. Mens kameraene rullet tenkte jeg «dette her er crap, asså». Jeg vil aldri ha henne som gjest igjen, sier han bestemt.

Spøkte med boka
Pia gjestet «Waschera» i forbindelse med boken «Pias bekjennelser». Lars Kristian la umiddelbart merke til at Pias bok lignet mistenkelig mye på boken til Paris Hilton.

- Vi hadde gjort klar en spøk til Pia – eller, det var egentlig ikke en spøk – der vi la Paris Hiltons bok «Confession of a Heiress» side-om-side med «Pia bekjennelser». Bøkene er jo klin like med rosa ramme og sort/hvitt-bilde. Pia studerte bokomslagene og vi spurte: «Hva tenker du?» Hun svarte: «Jeg skjønner ikke hva du mener». Det var bare ræl, sier Lars Kristian bombastisk.

Les mer: Supersexy Pia

Programlederkollega Rachel Sowe er enig med Lars Kristian. Hun oppfattet også Pia som «en iskald dame med dårlig aura rundt seg».

Festet sammen
Lars Kristian har møtt Pia flere ganger etter «Waschera»-opptredenen, men er fremdeles lite imponert over moteprinsessen fra Snarøya.

- Jeg har møtt henne på noen fester, men – herregud – når man hilser på henne er hun litt...

Lars Kristian gestikulerer et kongevink og et falsk smil.

Hva synes du? Si din mening nederst i saken!

- Hun er søt og alt det der, men jeg ville aldri hatt henne som gjest igjen.

Maria er favoritten
Lars Kristian har ingenting negativt å si om de andre kjendisene som har gjestet «Waschera». Han trekker frem både Jan Thomas og puppemodell Linni Meister som favoritter.

- Jan Thomas er dritkul, og Linni er en ekstremt hyggelig jente. Hun er mer oppgående enn Lene Alexandra. Jeg lurer allikevel på om man stiller lavere krav til glamourmodeller? Det skal ikke så mye til for å bli den skarpeste kniven i den skuffen, sier han lattermildt.

Les mer: Vi elsker Jan Thomas

Den definitive favorittgjesten til Lars Kristian er allikevel «Idol»-deltaker og Grand Prix-vinner Maria Haukaas Storeng.

- Jeg er veldig glad i Maria. Det er alltid gøy å prate med henne. Hun er innmari kul og vi har en løssluppen tone. Maria Haukaas Storeng er definitivt min favorittgjest!

Det har ikke lykkes tv2underholdning.no å komme i kontakt med Pia Haraldsen.

Les flere underholdningssaker her!

Se Pia Haraldsen i «Waschera»

249131