KJEKKASER: Er du singel og tar turen til Hollywood kan du jo holde øynene oppe for noen av disse gutta. Fra venstre: Chace Crawford, Brody Jenner og Adam Levine.
KJEKKASER: Er du singel og tar turen til Hollywood kan du jo holde øynene oppe for noen av disse gutta. Fra venstre: Chace Crawford, Brody Jenner og Adam Levine.

Hollywoods hotteste

Dette er kjekkeste single gutta i Hollywood. Se bilder!

Det er nye fjes på den populære listen People magazine's Hottest Bachelor 2008. Skotten Gerard Butler seiler inn på en 6. plass.

Sjekk ut gutta i bildekarusellen nederst på siden.

Stor fanskare
Butler har vunnet kvinnehjerter over hele verden etter sine opptredener i filmsuksesser som «300» og «P.S I Love You», men han innrømmer at han ikke alltid har hatt suksess med damene.

SKOTSK HELT: Gerard Butler, her i kilt, har raskt blitt en av Hollywoods yndlinger.
SKOTSK HELT: Gerard Butler, her i kilt, har raskt blitt en av Hollywoods yndlinger.

Uheldig date
- For et par år siden var jeg på en date som jeg selv følte gikk veldig bra. Utover kvelden gikk hun på toalettet og jeg tenkte jeg skulle benytte anledningen til å gjøre det samme. Det må ha tatt
litt lengre tid enn jeg trodde, fordi da jeg kom ut var hun borte.

- Da jeg spurte servitøren vår fortalte han at hun hadde kommet ut til et tomt bord, sett seg litt forvirret rundt og så tatt tingene sine og gått. Jeg løp ut for å se etter henne, men hun var allerede forsvunnet. Jeg så henne aldri igjen, forteller han til People.

Sugen på flere kjendisnyheter? Sjekk God Kveld Norges nettsider her.

Populære skuespillere
Butler er ikke den eneste skuespilleren på listen, «Iron Mans» Terrence Howard har kapret fjerdeplassen. I tillegg finner vi to gutter som har veldig berømte søstre. Britney Spears bror ligger på 5. plass, mens Hunter Johansson, som er født tre minutter etter sin berømte søster Scarlett, suser inn på 10. plass.

Gode råd fra søster
Hunter Johansson avslører at det å ha en berømt søster definitivt har hjulpet han på jentefronten.

- I tillegg forteller Scarlett meg hvordan jenter tenker. Har jeg et problem med en date eller en jeg liker ringer jeg henne bare. Og dersom jeg mangler en date, fikser hun det også. Hun gikk på skole med massevis av vakre jenter.

Her ser du hele «People magazine's Hottest Bachelors 2008»- listen:

1. Mario Lopez

2. Brody Jenner and Frankie Delgado

3. David Cook

4. Terrence Howard

5. Bryan Spears

6. Gerard Butler

7. James Blake

8. Bret Michaels

9. Andy Samberg and Akiva Shaffer

10. Hunter Johansson

11. Adam Levine

12. Chace Crawford, Ed Westwick and Penn Badgley