SVART KOMEDIE: Onsdag får du et herlig gjensyn med «The Adams family». (Foto: TV 2)
SVART KOMEDIE: Onsdag får du et herlig gjensyn med «The Adams family». (Foto: TV 2)

Husker du familien Adams?

Med Christina Ricci og en rekke andre kjente skuespillere får du klassikeren «The Adams Family» i kveld.

Gomez (Raul Julia) og Morticias (Anjelica Huston) overstrømmende kjærlighet for hverandre leder til en noe spesiell familieforøkelse – baby Pubert.

De blir fullstendig forelsket i sitt nye vidunder, som sjarmerer dem i senk med sitt søte smil, sin likbleke hud, og ikke minst den søte lille barten.

Tvunget på sommerleir
Kjærligheten griper også onkel Fester (Christopher Lloyd). Han er nesegrus forelsket i familiens nye barnepike, Debbie Jellinsky (Joan Cusack). Den utspekulerte Debbie vil på sin side gjerne slå kloa i Festers betydelige formue.

Debbie planlegger en felles fremtid med den store, skallete mannen – en fremtid som ikke er planlagt å vare særlig lenge for Festers del. For å lokke ham inn i ekteskapet, må Debbie først få resten av den mistenksomme familien Addams av veien. Det er særlig Wednesday og Pugsley som er skeptiske til den blonde barnepikens hensikter.

Under påskudd av å dempe søskenrivaliseringen mellom de eldste barna og babyen, sender Debbie dem av gårde til helvete på jord - sommerleir.

Nattsvart humor
Leiren er full av sunne, solbrune og fullstendig ufordragelige barn, og leirsjefene er et fjollet og dønn kjedelig ektepar, med utpreget sans for gruppeklemmer og pedagogisk riktige leker.

På dette underlige stedet møter unge Wednesday overraskende nok en tvillingsjel... «Familien Addams – og synet på livet» er befriende helhjertet i sin overgivne tramping på alle de pene, amerikanske middelklasseidealene. Og den store stjernen er Christina Ricci som den utkrøpne og iskalde småpiken Wednesday. Det er ingen virkelig nifse grøss i filmen, men bølge på bølge av frydefulle gledesgys over nattsvart humor.

Se «The Adams familiy» onsdag klokken 23.40 på TV 2 Zebra.

Her får du en smakebit av hva du kan vente deg i onsdagsfilmen på TV 2 Zebra: