LANG KARRIERE: Britneyble stjerne i en alder av 11 år. Vi ser tilbake på livet hennes så langt.
LANG KARRIERE: Britneyble stjerne i en alder av 11 år. Vi ser tilbake på livet hennes så langt.

Britney gjennom ti år

Spears startet som den søte jenta som sang «Baby one more time». Nå kjemper hun for sin karriere og sine barn. SE VIDEO!

Britney Spears har vært gjennom utallige skandaler og en gullgruve for paparazziene. I det siste har hun slåss for barna sine etter skilsmissen med Kevin Federline og trener for å komme tilbake til karrieren.

Her gir vi deg et tilbakeblikk på hennes karriere, videoer og intervjuer, noen sjokkerende, som aldri er sendt på norsk TV.

Les mer: Britney som pussycat
Les mer: Tilbyr Britney nannyhjelp

Her ser du Britney Spears i begynnelsen av sin sangkarriere under et intervju med Regis og Kathie Lee:

I rød topp, rød bukse og joggesko møter Britney opp på utescenen hvor hun blir intervjuet. Hun forteller om sin tid i «Mickey Mouse Club» hvor hun startet som elleveåring sammen med blant andre Justin Timberlake og Christina Aguilera.

- Britney, du er ganske ny i bransjen, innleder Regis intervjuet med. Lite visste han, og Spears selv, om hva som ventet.

Les mer: Britney som Pretty Woman?
Les mer: Britney-sex til salgs

Her ser du Britney Spears synge «I'm not a girl» i studio:

- Sangen handler om det at man ikke lenger er ei jente, men heller ikke blitt en kvinne ennå. Den fasen i livet hvor man endrer seg kan jeg virkelig relatere til. Jeg vil fortelle alle rundt meg at jeg ikke er den lille jenta lenger, forteller Britney åpenhjertig.

Les mer: Britney er tilbake
Les mer: Britney-dramaet

Se Britney i intervju som 21-åring:

- Jeg beklager at jeg kom for sent, kjære publikum, men jeg har akkurat vært på sykehuset. Jeg kom hit i ambulansen, og ja, jeg tok en overdose igjen, spøker Britney som for tiden er kjæreste med stjernen Justin Timberlake. Publikum går bananas og hyler at de elsker henne. Denne selvsikkerheten får vi bare håpe at hun finner tilbake til.

Les mer: Reddes av filmhelt
Les mer: Nakne kjendiser

I et intervju knekker Britney sammen:

Etter offentlige krangler om sjalusi og utroskap tar forholdet med Timberlake slutt. Spears stilte opp i et åpenhjertig TV-intervju, men knekker sammen idet reporteren begynner å spørre henne ut.

Les mer: Hun våkner snart
Les mer: - Vil gifte meg

Skandalene starter. Se Britney i video som er filmet av Kevin Federline:

Det var etter hun møtte Kevin Federline problemene startet for popstjernen. På videoen ser man at hun er tydelig preget av rusmidler.

- Jeg er stygg. Haken min er vond, sier Britney. Samtidig åpner hun seg og forteller at hun føler hun har gått glipp av visse ting her i livet.

Her ser du et intervju med Spears og Kevin Federline:

Tilbake til karrieren?
Britney er nå singel, skilt og har to barn. Det er bare å håpe at hun en dag finner tilbake til seg selv og rampelyset - på en mer positiv måte enn nå.