mamma mia meryl streep 2 TIL WEB
mamma mia meryl streep 2 TIL WEB

Moro i kinomørket!

Fra Meryl Streep i Abba-musical, til animert Kung Fu Panda, Will Smith som utbrent superhelt, eller nye eventyr i det magiske landet Narnia, kinomørket byr på mye moro i sommer!

Blant sommerens filmpremierer har vår filmekspert, Einar Aarvig, valgt ut fire filmer som han tror blir sommer-hiter på kinoene.

Tilbake til magiens verden

«Legenden om Narnia - Prins Caspian» er den andre filmen av C.S. Lewis serie på syv bøker. Vi treffer igjen søsknene Peter, Susan, Edmund og Lucy som drar på nye eventyr til det magiske landet Narnia.

Se Peters første møte med prins Caspian: 248981

Panda som Kung Fu-mester

Den entusiastiske, store og klumsete Po er det største Kung Fu-fan noensinne. Dette kommer ikke så godt med i hans jobb i familiens nudelrestaurant. Po sine drømmer blir til virkelighet da skjebnen velger ham til å oppfylle en eldgammel profeti, og han blir tatt opp i Kung Fu sin verden. Her trener han sammen med sine idoler - de legendariske kamsportkrigerne Tigress, Crane, Mantis, Viper og Monkey under ledelse av deres læremester Master Shifu.

Se hvordan den klumsete pandaen Po blir den utvalgte Kung Fu-mesteren: 248954

«Kung Fu Panda» hadde premiere i Cannes. Angelina Jolie, Dustin Hoffman og Jack Black har stemmene til tre av actionheltene. Se pressekonferansen med de tre stjernene her.

Utbrent superhelt

I actionkomedien «Hancock» spiller Will Smith den slitne og utbrente superhelten, Hancock, som har mistet all popularitet og tillit hos folket.
Etter utallige ukonvensjonelle redningsforsøk har Hancock forårsaket store ødeleggelser på byen. Hancock er ikke den tradisjonelle superhelten. Han drikker, banner og fornærmer folk. Under et av sine mislykkede redningsforsøk treffer han PR-agenten Ray Embrey (Jason Bateman). Ray har nylig mistet jobben og tilbyr seg å representere Hancock for å rette opp hans noe frynsete rykte og omdømme.

Se når superhelten Hancock redder PR-agenten Ray: 248995

I filmen «Hancock» spiller Will Smith mot den vakre Charlize Theron. Her forteller hun at hun ble skikkelig sjokkert da Will Smith ga henne en lusing under innspillingen.

Abba-musical

Komedien «Mamma Mia!» er inspirert av historiene i ABBAs sanger, fra "Dancing Queen" til "S.O.S", til "Money, Money, Money" og "Take a Chance on me".

I rollene finner vi blant annet Meryl Streep, Pierce Brosnan og Colin Firth.

Se hele traileren til «Mamma Mia!»