tore jardar
tore jardar

TV-bonde gifter seg

Enda et par fra «Jakten på kjærligheten» gifter seg. Katrine Moholt ønsker dem all mulig lykke.

I 2006 var Tore Jardar Johannessen (30) fra Virgenes en av bøndene som meldte seg på «Jakten på kjærligheten». Han falt pladask for en av sine friere, Fredrikstad-jenta Michelle Skjønsholt (25), og han fridde ikke lenge etter under en romantisk ferie i Karibia.

På lørdag står bryllupet.

- Det er mye som skal fikses. Men brudekjolen er i boks, sier Michelle til Fredrikstad Blad.

Les også: Her er årets bønder

Fornøyd Katrine

brev
brev
- Dette blir det tredje bryllupet som er en direkte konsekvens av «Jakten på kjærligheten». Det beviser at det programmet vi lager er så my mer enn bare god underholdning. Det går faktisk an å finne seg en livsledsager på TV, sier Katrine Moholt til tv2underholdning.no.

- Tore Jardar og Michelle har virkelig truffet blink og ser ut til å passe veldig godt sammen. At det måtte bli de to var vi flere som skjønte underveis i serien, lenge før de skjønte det selv.

- Nå gleder vi oss til den store dagen og ønsker dem all mulig lykke, fortsetter programlederen for «Jakten på kjærligheten».

Fest på gården
Bryllupsfesten skal holdes på gården, mens selve vielsen finner sted i Varnes utenfor Larvik.

- Jeg hadde aldri forventet dette. Nå har jeg det bare helt utrolig bra, jeg trives kjempegodt, fortsetter Michelle til avisen.

Paret ble tydelig fort forelsket under programmet og var full av lovord om hverandre.

- Han er så åpen, bra, snill, klok, kjekk og har god humor, sa Michelle om Tore Jardar da de oppsummerte kjærlighetsjakten i det siste programmet de var med.

- Et vakkert vesen

michelle
michelle
- Michelle er et vakkert vesen, snill, ærlig og har en finurlig måte å se verden på, mente Tore Jardar.

- Hva er det som har gjort at jenta du har valgt er nettopp din rette, bare kjemi? spurte en leser Tore Jardar på nettreff på TV 2 etter programmet.

- Kjemi betyr mye, men bakom der finnes: Engasjement, drømmer, ærlighet, snillhet, fasinerende tanker og utrolig utstråling! Jeg føler meg som verdens heldigste gutt! svarte han på spørsmålet.

Andre «Jakten»-par som har giftet seg er Wenche og Thor Even samt Erik og Brit Elin.

Her kan du lese om årets bønder i «Jakten på kjærligheten»