REGNVÅTT: Det var ikke bare publikum som ble våte under QOTSA konserten. Også gutta i bandet fikk smake den norske «sommeren».
REGNVÅTT: Det var ikke bare publikum som ble våte under QOTSA konserten. Også gutta i bandet fikk smake den norske «sommeren».

Verdens verste fredag?

Det er ikke bare norske fans som tirrer Queen of The Stone Ages vokalist.

Josh Hommes utbrudd har vært på alles lepper etter hans utbrudd under konserten på «Norwegian Wood» fredag.

Dårlig dag på jobben
Og det viser seg at dette ikke er første gang Homme har mistet besinnelsen. Da Queens of The Stone Age stod på scenen under Rock Am Ring i Tyskland i 2001 kokte det også over for vokalisten.

Den gangen var det ikke sykdom, men en tvers igjennom dårlig konsert som førte til utbruddet.

Les mer: Jeg skal banke deg!

Banket med krykke
Homme forteller i et intervju med Lydverket at de verken før eller siden har spilt så dårlig.

- Noen deler av konserten var som en bilulykke, det skjedde ting som vi ikke kunne noe for. Resten var bare dårlig, forteller Homme i intervjuet.

Det hele endte med at Homme mistet hodet og banket opp en publikummer med en krykke, fordi han sa sin mening om konserten.

Minne for alltid
- Jeg har faktisk en tatovering etter den episoden, avslører QOTSA-vokalisten.

- På den står det Freitag 4.15. Det skjedde kvart over fire en fredag. Den tatoveringen minner meg på at vi aldri skal spille så dårlig igjen. Ironisk nok har jeg lest at freitag betyr «svart dag» på tysk. Det var virkelig det det var.

Les anmeldelsen av konserten: En sjuk, sinna mann (Side2.no)
Utbruddet ser du i sin helhet her:

Billy Talent, lørdagens store utenlandske trekkplaster, fikk se klippet hvor Josh Homme truet jyplingen på første rad. Se hva de synes om det hele her:
(Video filmet av NRK P3TV)