MINNES AV KOLLEGER: Anette Hoff, Tom Eddie Brudvik og Sossen Krohg er alle preget av Ole Jørgen Nilsens bortgang.
MINNES AV KOLLEGER: Anette Hoff, Tom Eddie Brudvik og Sossen Krohg er alle preget av Ole Jørgen Nilsens bortgang.

Hyller avdød kollega

Anette Hoff og de andre «Hotel Cæsar»-skuespillerne står i kø for å hylle Ole-Jørgen Nilsen.

Natt til søndag sovnet skuespiller Ole-Jørgen Nilsen stille inn etter kort tids sykeleie. For Anette Hoff er dette en svært sorgtung dag. Hun ble kjent med Nilsen mens hun gikk på Norges Teaterhøgskole og uthever ham som en fremragende skuespiller og stor inspirasjonskilde.

Les mer: «Hotel Cæsar»-stjerne død

Hoff prøvde å komme inn på prestisjeskolen hele fire ganger før hun lykkes – og nå gir hun Nilsen mye av æren for at hun jobber som skuespiller i dag.

Send din kondolanse nederst i saken.

- Han har betydd mye for min utvikling som skuespiller. Han ga meg selvtillit til å fortsette som skuespiller etter teaterskolen, sier en tydelig preget Hoff.

Ole-Jørgen Nilsen spilte millionæren Hans Fredrik Rosenkrantz i «Hotel Cæsar», og Anette Hoff er ikke i tvil om at Nilsen likte seg på settet.

- Ole-Jørgen fortalte meg at han trivdes veldig å jobbe med «Hotel Cæsar» og det unge miljøet rundt TV-serien. For meg var det en stor glede å jobbe med ham. Han er – eller var – en sjenerøs, morsom og bra skuespiller, sier hun.

Tom Eddie i sorg
Tom Eddie Brudvik – bedre kjent som Svein Krogstad i «Hotel Cæsar» – mottok dødsbudskapet med sorg i dag.

- Dette visste jeg ikke. Nå ble jeg bare veldig trist. Han var veldig spennende å jobbe med og han var en varm person. Jeg har fulgt med på karrieren hans siden jeg var liten. Dette er et stort tap, sier han.

- Han var så god mot de unge skuespillerne og ga fine tips. Han var en ung mann selv om alderen tilsa noe annet. Han var med på fest og i godt humør. Han var gøyal å spille med. Det var en ære å få spille med ham, sier Brudvik.

- Krevde mye av seg selv
Sossen «Astrid Anker-Hansen» Krohg husker Nilsen som en målbevisst og dyktig skuespiller.

- Jeg kjente ham ikke annet enn som kollega, men han var flink og sterk i uttrykkene sine. Han var en veldig bra skuespiller og et hyggelig menneske. Han krevde mye av seg selv. Jeg kan bare si godt av ham, sier Krohg.

På jakt etter flere kjendisnyheter? Sjekk «God Kveld Norges» nettsider nå.