KVINNEKAMP: Jennifer Aniston og Angelina Jolie kommer til å slåss om publikummere i oktober. Filmene deres har premiere på samme dag. (Foto: Stella)
KVINNEKAMP: Jennifer Aniston og Angelina Jolie kommer til å slåss om publikummere i oktober. Filmene deres har premiere på samme dag. (Foto: Stella)

Catfight - igjen!

Angelina Jolie og Jennifer Aniston har vært bitre fiender siden Jolie stjal Brad Pitt.

Nå tar Jennifer Aniston og Angelina Jolie kampen videre til forretningsverden. Begge har premiere på hver sin film samme dag i oktober, ifølge femalefirst.co.uk. Jolies film, thrilleren «Changeling», er regissert av Clint Eastwood, mens Jennifers film er den romantiske komedien «He's Just Not That Into You».

Nederst på siden kan du se bilder fra «Changeling» og trailer for «He's Just Not That Into You».

Les mer: Hit drar stjernene på ferie
Les mer: Vennetabber

Hvem vinner?
Ifølge bladet US Weekly, er det Anistons film som stikker av med seieren. Men kritikerne har spådd at Jolies skuespillerferdigheter i filmen er så spektakulære at det lukter en «Oscar».

Stjal mannen
Det var under innspillingen til «Mr. and Mrs. Smith» at Jolie og Pitt møtte hverandre. Deretter skilte Brad og Jennifer seg, og sistnevnte har måttet se på at eksmannen skaffet seg en ny familie. Etter ryktene skal de to nå være gode venner, på tross av alt.

Les mer: Ønsker å skjerme barna
Les mer: Fremdeles gravid

TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder.

Her ser du trailer til filmen «He's just not that into you» fra YouTube.

Her kan du se bildekarusell fra filmen «Changeling»: