TREKKER SEG: Katherine Heigl fra «Grey's Anatomy» synes ikke hun fortjener en Emmy nominasjon i år.
TREKKER SEG: Katherine Heigl fra «Grey's Anatomy» synes ikke hun fortjener en Emmy nominasjon i år.

Vil ikke ha Emmy

Katherine Heigl har trukket seg fra årets Emmy Awards.

Har ikke fått det hun trenger
«Grey's Anatomy»-stjernen vant en statuett i fjor for «Outstanding Supporting Actress in a Drama Series» for sin rolle som «Dr. Isobel Stevens». I år mener hun at hun ikke fortjener noen pris fordi hun ikke har fått nok gode historier å fortelle i serien. Det skriver bransjenettstedet Bang Showbiz

- Jeg føler ikke at jeg har fått det materialet jeg trenger denne sesongen for å gjøre meg fortjent til en Emmy. Jeg mener at det er viktig å opprettholde denne prisens integritet. Det gjør jeg ved å trekke meg når jeg ikke har fortjent en nominasjon, sier Heigl til Los Angeles Times.

- Jeg ville heller ikke ta fra andre som har fått bra storylines, muligheten til en nominasjon og en eventuell pris.

Les også: Jeg elsker romantikk
Les også: Hvem er du i Grey's Anatomy?

Stor overraskelse
Selv om overraskelsen over at Heigl trekker seg var stor, ble den større da selveste Britney Spears ble annonsert som en kandidat til den prestigetunge utdelingen.

Hennes to opptredener i komiserien «How I Met Your Mother» sikret henne nominasjonen.

Sangeren, som spilte den vimsete resepsjonisten Abby i serien, skal ha blitt inkludert i det gode selskap av the Academy of Television Arts and Sciences.

Listen over kandidater blir nå kuttet ned, slik at akademiet står igjen med de endelige nominasjonene til seremonien som går av stabelen i september. De endelige nominasjonene blir annonsert i løpet av sommeren.

Sugen på flere kjendisnyheter? Sjekk «God Kveld Norges» sider nå.