BRANGELINA: Jolie og Pitt, her i blitsregnet på Cannes filmfestival, flytter til Frankrike for å få ro.
BRANGELINA: Jolie og Pitt, her i blitsregnet på Cannes filmfestival, flytter til Frankrike for å få ro.

Ønsker å skjerme barna

Jolie-Pitts nye millionvilla ligger i paparazzi-fiendtlige Frankrike. SE BILDER.

Angelina Jolie og Brad Pitt har kjøpt hus i Sør-Frankrike. Ryktene sier at de falt pladask for den store steinvillaen.

Harde bud for snikfotografer
Det kan også godt tenkes at de valgte nettopp Frankrike på grunn av landets tøffe paparazzilover. Det er nemlig ikke like enkelt å være snikfotograf i Frankrike som i andre land. Lovene og reglene de må forholde seg til er strenge, spesielt når det gjelder kjendisbarn, skriver CNN på side nettsider.

Kjendisene vinner frem
Og disse lovene vet kjendisene i Frankrike å sette pris på. De fører nemlig en konstant krig mot landets paparazzi, hvor deres våpen er søksmål etter søksmål. Et eksempel på dette er Monacos kongefamilie som i 2006 hanket inn nærmere 700 000 amerikanske dollar etter flere søksmål mot franske magasiner. Den franske presidenkandidaten Segolene Royal vant mer enn 12 000 amerikanske dollar etter en rettssak mot Paris Match Magazine etter at hun ble fotografert under bønn i en italiensk kirke.

LINSELUS: Det er disse menneskene Brad og Angelina ønsker å se mindre til.
LINSELUS: Det er disse menneskene Brad og Angelina ønsker å se mindre til.

Rasende redaktør
I tillegg til bøter må magasinene ofte trykke «Mea Culpa» (latin for «det er jeg som er synderen» journ. anm) over sine førstesider.

- Dette landet er middelaldersk når man ser på lover og regler om hva man kan trykke av informasjon om kjendiser. Det er en skam. Absolutt alt blir jo sett på som et angrep på stjernenes privatliv, fråder Loic Sellin som er redaktøren for den glansede magasinet Voici.

Forelsket
Det har ikke blitt rapportert at dette er grunnen til at skuespillerne velger å slå seg ned i byen Correns i Provence. Se bilder av parets nye hus i bildekarusellen under.

Byens borgemester forteller at familien allerede har flyttet inn og at et helikopter har lettet og landet flere ganger uten at noen har fått bekreftet at Angelina og Brad oppholder seg i huset sammen med barna. Brad Pitt skal ha blitt observert både i Italia og Sveits den siste tiden, mens høygravide Jolie ikke har vist seg offentlig siden filmfestivalen i Cannes.

På jakt etter flere kjendissaker? Sjekk «God Kveld Norges» nettsider nå.