Olsen pels
Olsen pels

Får hår i bursdagsgave

Mary-Kate og Ashley Olsen vil få mye hår i gave når de fredag fyller 22. år. Les hvorfor!

Dyrevernorganisasjonen PETA oppfordrer nå sine medlemmer til å sende en hårlokk fra seg selv, til Olsen-tvillingene når de har bursdag. Grunnen er enken; de er rasende på tvillingenes utstrakte bruk av pels.

SE BILDER AV MARY-KATE OG ASHLEY NEDERST I ARTIKKELEN.

Mangler hår
PETA mener at jentene tydeligvis mangler hår på kroppen siden de må bruke uskyldige dyrs pels for å kle seg. Organisasjonen skrev følgende som oppfordring på sin hjemmeside:

- Trolltvillingene er snart 22, og dermed gammel nok til å vite at de ikke skal bruke dyreskinn til klær. Eller tydeligvis ikke. Tvillingene blir sett i mer pels enn noen gang. Siden de ser ut til å sårt trenge mer hår på kroppen, la oss gi dem noe av vårt, og send en sterk beskjed til dem samtidig, skriver PETA til sine medlemmer.

Fremgangsmåten PETA mener medlemmene skal bruke, er å legge noen hårlokker i en pose og sende det til tvillingene. På kortet skal det stå:

- Vær så snill, bruk mitt hår i stedet for dyrehår. Gratulerer med dagen!

Les også: Kranglete tvillinger

Ikke første gang
Det er ikke første gang dyrevernorganisasjonen setter søkelyset på de tidligere «Under samme tak»-stjernene. I fjor fant de på heller utrivelige kallenavn på de to søstrene:

«Trollsen Twins, Hairy-Kate and Trashley».

I tillegg produserte de store plakater med påskriften: «Pels blir brukt av vakre dyr og stygge folk».

Om Mary-Kate og Ashley vil slutte å bruke pels og skinn på grunn av aksjonen er uvisst. Under her ser du hvilke bilder som har satt sinnene i kok hos dyrevernorganisasjonen.