hovefestivalcrop (Foto: SCANPIX)
hovefestivalcrop (Foto: SCANPIX)

Hove gir bort ukepass

Til de som kan fremvise gyldig ukepass til Quartfestivalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forrige uke kom beskjeden om at årets Quartfestival er avlyst etter at det bare var solgt i overkant av 2000 ukepass. Ledelsen i Quart har ikke kunnet garantere at billettene blir refundert.

Nå har ledelsen i Hovefestivalen valgt å ta affære og gir de med gyldig ukepass til Quart gratis ukepass til årets Hovefestival.

Plaster på såret
– Vi håper og tror at vi kan være en fullgod erstatning for dem som hadde gledet seg til en festivaluke på Sørlandet, og som kanskje ikke har råd til et ekstra ukepass på toppen av det første, sier bookingansvarlig Toffen Gunnufsen.

Hovefestivalen er ikke den første festivalen som kommer med et slikt tilbud til den skuffede Quartfansen. Storås-festivalen i Trøndelag kom med samme tilbud i helgen.

– Vi har i de siste dagene jobbet parallelt med flere tiltak for å kunne hjelpe våre naboer i vest. Samtidig ønsket vi å se hva som faktisk skjedde med de allerede kjøpte billettene. Nå gjør vi det enkelt og lar alle som møter opp på

billettkontoret vårt under avvikling med gyldig ukepass få Hovepasset sitt der, sier Gunnufsen i en pressemelding fra ledelsen i Hovefestivalen.

Les også:
Jay-Z til Hove
Quart er historie
- Quart-festivalen avlyst