iphone_680 (Foto: JOHN G. MABANGLO, © jgm jh)
iphone_680 (Foto: JOHN G. MABANGLO, © jgm jh)

Her er iPhone 3G

Raskere, billigere og til Norge om en måned.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Apple-mogulen Steve Jobs lover at den nye iPhone 3G er til salgs i Norge 11. juli. Dette sa han under Worldwide Developers Conference i San Francisco mandag der han presenterte neste generasjon iPhone. Se video av presentasjonen i vinduet over.

Billigere
På samme måte som den tidligere utgaven, vil nye iPhone 3G være tre produkter i ett - telefon, multimediaspiller og internettenhet. Hovedforskjellen i forhold til den tidligere utgaven er at internettilgangen er mye raskere grunnet avansert 3G teknologi.

I tillegg blir den billigere. På det amerikanske markedet vil standardmodellen på 8 GB ligge på $199. Den første iPhone-modellen kostet $399. Det er foreløpig ikke kjent hva den vil koste på det norske markedet.

SE OGSÅ: Taper på nye iPhone

11. juli
Da den første iPhone-telefonen kom på markedet, ble den sluppet i USA lenge før andre steder. Steve Jobs forteller at de denne gangen skal slippe den i 22 av de største landene samtidig, som altså inkluderer Norge. Bortsett fra nye funksjoner er iPhone 3G i samme smekre og tiltalende Apple-design som vanlig.

Les mer om de nye funskjonene på Apple sin hjemmeside .